Geçmişiniz aşk hayatınızı nasıl etkiliyor?

Konu sahibi son olarak 193 gün önce görüldü

Geçmişiniz aşk hayatınızı nasıl etkiliyor?

• Geçmişi unuttum.

Kullanılan: 3 60.0%
  • Geçmişimi unutamıyorum.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Geçmişte yaşadıklarım yüzünden kimseye inanamıyorum.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ben geçmişi hatırlamak istemiyorum ama sürekli hatırlatıyorlar bana.

Kullanılan: 1 20.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer, ama öyle geçmişler var ki değeni kül eder. Hepimizin geçmişinde iyisi kötüsüyle aşk var. Hele kadınlar… İstatistiklere göre en geç beş yaşlarında aşık olmaya başlıyorlar. Peki bütün o birikmişler aşkın şimdiki zamanını nasıl etkiliyor?

Çok şey Yaşadım Bu Yüzden Kimseye güvenemiyorum Normal olanda budur heralde :)

Ne geçmişi unutmalı, ne de aşkı geçmişte olanlara göre yaşamalıyız. Geçmişte yaptığın hatalardan ders çıkarmalı tekrar etmemelisin bir daha. Ama ne de geçmişte şunu yaşadım yine böyle olacak vs gibi fikirlere kapılmamalıyız.

Kısa ve öz ; artık ne sevebiliyorum, nede güvenebiliyor .. :)

Geçmişinden kutulamıyorsan başka birine nasıl aşık olabiliyor ya da ilişki kurabiliyorsun demezler mi?

Ben geçmişi hatırlamak istemiyorum ama sürekli hatırlatıyorlar bana.

Benim geçmişim ile bi sorunum yok lakin geçmişin benim peşimi bırakmaya niyeti yok galiba.
Bunu bir kaç gün evvel daha iyi anladım.
Aşk hayatımı etkilemez ama yanlış anlaşılmaya sebep. Sonra otur kendini anlat.:/

Geçmiştekiyle nasıl ayrıldığınla ilintili olarak etkisi de o şekilde farklılık gösterebiliyor.
İhanet varsa güven sorunu yaşıyorsun,severken ayrılmak zorunda kaldıysan, sevemiyorsun.
Anlaşmalı ayrılıksa eğer eski sevgiliyle arkadaş bile olabiliyorsun.

Cok iyi etkiliyor halen bekarim yillardir

geçmiş gemişte kaldı :)

Benim geçmişim çöplüktür, çöplüğü köpekler eşeler.

Diye yapıştırıp giderim.

- geçmişle paslı bir makasla ilişiğimizi kesmiş bulunuyoruz, bi süredir.

lanet karı imana gelmiyor ki bosanalim da yeni asklara yelken acalim. seytan gorsun yuzunu. bazen geceleri karsima cikiyor, gidip abdest aliyorum yeğenim ya. yazık değil mi bize.

Geri