Geçmişinden mağdur olan erkekler

Konu sahibi son olarak 83 gün önce görüldü
Geçmişi yüzünden hafızasına yer etmiş bir video otomatik playlenecek zihinde.

Hala anlamayan PM atabilir [emoji3062]
ba2165cd8d32213c69a0ea07b8dd18a2.jpg

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşım zihnimi niye böyle bir şeye maruz bırakıyorsun ?

arkadaşım zihnimi niye böyle bir şeye maruz bırakıyorsun ?
Bende maruz kaldım çünkü virüs gibi zihinden zihine bulaşıyor bir anda [emoji3064]
En azından bu kaosu yaşayan bir tek değilmişim forum da hem sevindim hem üzüldüm [emoji848]

Bende maruz kaldım çünkü virüs gibi zihinden zihine bulaşıyor bir anda [emoji3064]
En azından bu kaosu yaşayan bir tek değilmişim forum da hem sevindim hem üzüldüm [emoji848]

İkimizden başkası yokmuş belli ki sadfsdaf

Konuyu mod a mi bildirsek ne yapsak sildirsek 2 miz çok fazlayiz bu dünyaya [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

sorma birader ben patlama yapar sandım bu konu ama olmadı asdfsadf

yalnız değilsiniz beyler video müziğiyle falan canlandı şu an gözümde
Nerden baksan 8 yıla yakın bir video ve koca forumda 3 kişi biliyoruz. Ya insanlar o zamanlar kraloyunda felan takılıyordu yada forumda kendilerini ifşa etmek istemiyorlar başka sececenk yok sanırım [emoji23] hilarydufftan patlamadan önce bunlar vardı abi. [emoji848][emoji1782]

İnstada muhabbeti dönmüştü yorumlarda yazmışlar ne oldugunu. Erkek muhabbetiymiş sanırım. Bi halt anlamadım. Öğrenmek bile istemiyorum.

İnstada muhabbeti dönmüştü yorumlarda yazmışlar ne oldugunu. Erkek muhabbetiymiş sanırım. Bi halt anlamadım. Öğrenmek bile istemiyorum.
Ölene dek zihnimiz de her zaman yer kaplayacak bir şey evet erkek muhabbeti hiç bulaşma [emoji16]

Geri