aegishjalmur
Platin Üye
Tamam ankara çok güzel afgshsRasko roket atmış bişey diyemem . By
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam ankara çok güzel afgshsRasko roket atmış bişey diyemem . By
Biraz daha duzeldin mi?sezencim görünmez kaza
ya sen doktor mu oldun şimdi de?Biraz daha duzeldin mi?
Disci doktor avukat. Kendini boyle tanitanlara inanmayin. Ya var ya nankorker size iyilik yaramiyor. Dedik rasko hastalanmis bi hatir soralim. Ama hiic.ya sen doktor mu oldun şimdi de?
haklısın valla biz ne biçim insanlar olduk böyle? @aegishjalmur millet ciddiye alıp sağda solda bana ciğer lafı ediyor lan, sana da taktik veren olmuyordur inş. yardım için xdDisci doktor avukat. Kendini boyle tanitanlara inanmayin. Ya var ya nankorker size iyilik yaramiyor. Dedik rasko hastalanmis bi hatir soralim. Ama hiic.
Aeg aliskin taktige ihtiyaci yok..haklısın valla biz ne biçim insanlar olduk böyle? @aegishjalmur millet ciddiye alıp sağda solda bana ciğerime laf ediyor lan, sana da taktik veren olmuyordur inş. yardım için xd
Bilmiyorum, belki seni gerçekten raskolnikov sanıp imzalı suç ve ceza isteyen vardır.. afhsjdhaklısın valla biz ne biçim insanlar olduk böyle? @aegishjalmur millet ciddiye alıp sağda solda bana ciğer lafı ediyor lan, sana da taktik veren olmuyordur inş. yardım için xd
neye alışkın djdjgAeg aliskin taktige ihtiyaci yok..
Oha agshjdjd hiç beklemediğim yerden yedim golü agshdjAeg aliskin taktige ihtiyaci yok..
Hshshshsh <3Oha agshjdjd hiç beklemediğim yerden yedim golü agshdj
olay ne nasıl olmuş dese ne anlatacaktın acaba fjfjg
gerçekleri. doktordan utanacak değiliz, her gün gördüğü şeyler...olay ne nasıl olmuş dese ne anlatacaktın acaba fjfjg
doktorlar her gün böyle vakalar görmüyordur bence...gerçekleri. doktordan utanacak değiliz, her gün gördüğü şeyler...
ciğer görüyor ama yırtığını görmemiş, günah...doktorlar her gün böyle vakalar görmüyordur bence...
jfdkjfgjf yarın x biri: sen beni küçümseyeceğine git küçüklerini büyütMikroskop lazım kardşeim böyle bir vakayı görmek için…