Ben de çok güldüm shhhsjj gacıya vicdansızlık da yakışıyo…ahahaha buna çok güldüm. bir de ben kendimi vicdansız sanıyordum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de çok güldüm shhhsjj gacıya vicdansızlık da yakışıyo…ahahaha buna çok güldüm. bir de ben kendimi vicdansız sanıyordum.
Akşam mekan kapanışı yaparken son dk gelen siparişi hemen çıkarmak için hızlı olayım dedim. Fazla hızlı oldum… Bıçak elmadan kaydı parmağımın ucunu aldı. Yumuşak doku kaybı oluşmuş, düzelirmiş falan falanGeçmiş olsun çok ama ben hala tam olarak ne olmuş anlayamadım![]()
Parmak dilim elma.Akşam mekan kapanışı yaparken son dk gelen siparişi hemen çıkarmak için hızlı olayım dedim. Fazla hızlı oldum… Bıçak elmadan kaydı parmağımın ucunu aldı. Yumuşak doku kaybı oluşmuş, düzelirmiş falan falan
Kağıt kesiğine bile dayanamayan bu kalp bu duruma çok üzüldü…Akşam mekan kapanışı yaparken son dk gelen siparişi hemen çıkarmak için hızlı olayım dedim. Fazla hızlı oldum… Bıçak elmadan kaydı parmağımın ucunu aldı. Yumuşak doku kaybı oluşmuş, düzelirmiş falan falan
Kağıt kesiğine bile dayanamayan bu kalp bu duruma çok üzüldü…
Çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede iyileşir![]()
Arkadaslar da abartmadi mi nerdeyse arkandan mevlid okutacaklar.. vicdansiz biri oldugum dogrudur. Hem uzulme. nihat doganin da dedigi gibi. Daha gur cikar.Ben de çok güldüm shhhsjj gacıya vicdansızlık da yakışıyo…
Geçen camiden selamı okuttu @Hatem yaArkadaslar da abartmadi mi nerdeyse arkandan mevlid okutacaklar.. vicdansiz biri oldugum dogrudur. Hem uzulme. nihat doganin da dedigi gibi. Daha gur cikar.
Buyuk gecmis olsun kral, ben de buna benzer bir yaralanma yasamistim az cok acini paylastim. Umarim daha iyisindir simdi0,5 cm lik bi ayrılma söz konusu. :/
Ss almıştım fkfk@Sirius, hala Raijin’im…

Orda bile dibi gosteren isaret bana denk gelmis asfkjSs almıştım fkfkEkli dosyayı görüntüle 77582
Ben yükseliyorum o haldeOrda bile dibi gosteren isaret bana denk gelmis asfkj
Sağolasın balım. İyiyim de pansumanlar can sıkıyo işte hahshsasgBuyuk gecmis olsun kral, ben de buna benzer bir yaralanma yasamistim az cok acini paylastim. Umarim daha iyisindir simdi