Geceyarısı mezarlıkta dolaşmaktan korkar mısınız ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ürkütücü normalde korkusuz biriyim ama korkmam diyenler illa ki korkar birisi hööh dese oldugu yerde ölür:p

gece yarısı niye mezarlığa gidiyim laa sıkıntılımıyım kırıntılımı ?

hıımm morgtan ceset almıştım.Gerçekten korkacak bir şey yok neden korkasınız ki. Adam ölmüş gitmiş kendi derdi ile meşgul öteki tarafta adamın orada kendi hesabını vermeye çalışıyor bırakıpta zevkine sizi mi korkutacak. Bence en güvenli yerlerden biridir mezarlar size zarar veren yoktur. Adam olduğunuz sürece. Ölüyü bırakında dirilerden korkun bence

Korkmayandan, daha çok korkarım :p bi insanın gece gece mezarlıkta ne işi olabilir ? üstüne bi de korkmuyor. Tövbe yarabbimm :p

Korkarım ama çok sevdiğim biri orda ise korkmam yanına gitmekten

bikaç kez gece yarısı ananemin mezarını aramak suretiyle mezarlıkta gezindim epey. ölülerden değil de dirilerden korkma taraftarıyım şahsen xd

Bilmem hiç denemedim. Aklımı kaybedip ileride gece yarısı mezarlıkta gezersem cevabı bulabilirim. Ama merak etmiyorum açıkçası.

Bir defa gece mezarlığa girmek durumuyla karşılaştım. Duruma göre huzur bile verebiliyor. Aklınıza safsatalar üşüşmediği sürece sorun yok.

Ve mezarlarından kalkan ölüler yabancıya lanet kustu.

Sahilde Dolaşmak Varken,
Hiç Olcak Şey mi :nee:

Müslümanken bu tür şeylerden korkuyordum, sonra korkmamaya başladım. Ölü dirilip karşımda halay çekse yav he he yat derim, o derece.

Geri