Soru C Geçen yıl bu zamanlar hayatınızda olan insanlar hala hayatınızda mı?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Geçen yıl bu zamanlar hayatınızda olan insanlar hala hayatınızda mı?​

hayır geçen seneden bu yana çok şey değişti,değiştirdim

Kanserden kaybettiğim bir dostum haricinde hayatımdalar.:(

Bazıları çok yakın bazıları belli sebeplerle uzak da olsalar sonuçta hayatımda var olmaya devam ediyorlar.

Taşındığım için artık bir kısmını görmüyorum

evet, sirkülasyon az bende. geçen yıl bu zamanlar hayatında olmayıp şu an hayatında olan insanlar var mı desen o da yok. az eşya, az insan, az akraba. sonuncusunu ben ekledim ama kafka da böyle düşünüyordu bence, kibarlığından söyleyememiş.

Olmayanlar var. İnsanlar garip ya. Durduk yere tavır alıp tavşan dağ hikâyesi oluyor. En anlam veremediğim şey de farkında bile olmadığım durumlar için bana kendince tavır alıp çevresini de örgütleyenler… Allah yollarını bahtlarını açık etsin…

evet, sirkülasyon az bende. geçen yıl bu zamanlar hayatında olmayıp şu an hayatında olan insanlar var mı desen o da yok. az eşya, az insan, az akraba. sonuncusunu ben ekledim ama kafka da böyle düşünüyordu bence, kibarlığından söyleyememiş.
bende de durum böyle sayılır. araya mesafe girenler oldu sadece.. ah be nünü… bi o etkiledi beni.

aslında teknik olarak geçen yıl da yoktular.

Gönül isterdi ki size kısır vereyim ama herkes oruç; en iyisi size bir sır vereyim: Vefat edip yahut hayatta olup gidenleri, ben kimseyi hayatımdan çıkarmıyorum. Hastalıklı bir ruh hâli gibi gelse de, ben bu hâlimden memnunum. On iki sene önce konuştuğum birini de unutmuyorum, dün bana hainlik yapanı da.

Seneca amcam olsa şöyle derdi: "Belki de yaşadığımız kötülükler…"

Ya bi' sus be Seneka amcam, bi' sus be.

bi-susun-be_1977462.gif

Hayir.
Olmasinlar da.
Tabi bu bazilari icin idi.

As olanlar hariç
%85 i ben istediğim icin yoklar.
Kalan %15 de eh işte

Don't call my name
Don't call my name
Alejandrooo

I'm not your babe
I'm not your babe
Robertooo

İvet.
Geçen yıl karnımda olup bu yıl dışarıda olan bir de tospik var hayatımda, minik cadım🐰

Geri