Geceleri uyumak için değil, özlemek için vardır

Konu sahibi son olarak 988 gün önce görüldü
Geceleri tek başınıza kaldığınızda, gözlerinizi duvarın anlamsız bir noktasına sabitleyerek sadece onu düşünüp, onu özlemektir. Uykusuz gözlerle sabahın kör saatlerine kadar onu yaşamaktır.

Geceleri azar azar ölmektir ondan habersiz

Geceleri uyumak yerine yapılacak daha tatlı şeyler olduğunun en açık anlatımıdır ^^

*Günün koşuşturmasından sonra gece başını yastığa koyduğunda saklı hislerin harekete geçip beyni oyalama durumudur.

*Fazlaca düşünmeden uykuya dalmak en makbuludur. :)

Geceler öncelikli işler dışında horul horul uyumak için vardır.Ehh tabi istisnalar vardır vefalı olanlar değil geceleri seneleri hak ederler.Bazıları çaylak odunlar için gecelerini heba ediyor hatta işi psikopata bağlayıp depresyona giriyor.Batsın bu dünya bitsin bu dünya,özlüyorum, yak bir sigara, ağızlarından düşmeyen temel kelimelerdir.

Yorucu günün ardından karanlık bir ortamda sadece O 'nu düşünmek .. Yanında bulamayınca sinir krizleri geçirmek .. ağlarken uyuya kalmak ..

Ne kadar gamsızsam artık aşkımdan ölsem de gebersem de kafam yastıkla buluştuğu an uyuyorum. :p

Gece uyumayıp sinir krizleri geçirenler varmış ilk kez duyuyom ahaha :d

Geceleri yastikla kafam arasi mesafeyi ayarlamadan sizmak icin vardir. birgun boynum kirilacak

işte böle şeyler yüzünden insanlar dert edinior , uyuyun olm uyuyun

dizi yada film izlerken sızıyorum 4 5 gibi tekrar kalkıp yerime yatıyorum düşünmek uyuyamamak gibi bir derdim olmuyor

Geri