Geceleri erkeklerden gelen uyudun mu mesajı.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
- Çok özlemiş olabilir, çok seviyordur ve uyuyup uyumamış olmasını merak ediyor olabilir.
- Tartışma sonrası trip atılmasından sonra barışmak için sohbet başlangıcı için yapılan hamle olabilir.
- Hormonlar harakete geçmiş olabilir, muhtemelen sonrasında ki mesaj "üzerinde ne var" olur.

Geceleri kadınlardan gelen uyudun mu mesajı kadar normaldir, bu durumun bu kadar konu olmasına katkı sağlayan Cem Yılmaz yaktın bizi.
Son maddeyi yazmak için ilk ikisini zorlamışsın ama olsun, başarılı:p

Hemen fesatlaşmayalım, belki sadece canı sıkılmıştır.

-Uyudun mu?
-Hayır.
-Üzerinde ne var?
-Öküz gibi girmesen konuya!?
-Çabuk söyle, uyumak üzereyim..

Bir de kadınların daha tehlikeli olan "ne işin var bu saatte whatsapp da" mesajı vardır.

images

Insallah hepimizin aklina ilk Cem Yılmaz gelmisti...

Ee uyumamış nolmuş ?
Yada uyumuş napcakmış ?:e2:

Gelmiyordu aklıma ama şu mesajlardan sonra artık gelir :O

Bir uyudun mu
Bir de düşünüyorum mesajı iş yapar ikincisini konu arasına serpiştiriseniz kskjs
ama bunlar 2008 de tarih olmadı mı ?

Uyumak veya uyumamak işte bütün mesele bu desem böyle yapsak çok bu saçma olur bu uykumun gelmediğini gösterir sanırım

Bu mesajı atan ben oluyorum genelde. “Uyudun mu?” “Kesin uyudun şarapsız” şeklinde devam ederek..

Bence izledi tekrar kafasinda tazelendi konu acmak icin solugu direkt forumda aldi.. boyle olmus olabilir.. benim fikrim bu yonde...
Ya da dün gece hiç tanımadığı bir kadına sırf hormonları yüzünden uyudun mu dedi ve cevap alamayınca :(
Kendisini açıklama yapmak için davet ediyoruz

Ya da dün gece hiç tanımadığı bir kadına sırf hormonları yüzünden uyudun mu dedi ve cevap alamayınca :(
Kendisini açıklama yapmak için davet ediyoruz

skjh o da bir ihtimal... bir ihtimal daha var o da, dun gece bir erkek arkadasindan "uyudun mu?" diye mesaj aldi.. bu durumu garipsedi... tedirginlik hali icersinde solugu forumda aldi...

Geri