Relativista
Bronz Üye
Yok canım o gide gide ifade vermeye gitti en son. İfadesinde de astraldeydim hatırlamıyorum demiş.Ay yok canım Yusuf Güney miyiz biz jxkxldkpdkş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok canım o gide gide ifade vermeye gitti en son. İfadesinde de astraldeydim hatırlamıyorum demiş.Ay yok canım Yusuf Güney miyiz biz jxkxldkpdkş
ayıpbu da hemen havaya girdi...
hoş geldin @ender insan bi haber verir şu arkadaşı getiriyorum diye... biz ne bilek...
Bu nick biraz tehlikeli.. aklımıza başka şeyler geliyor.. gece gündüz sabah öğle akşam falan filan inter milan..
Hoş geldin kardeş.
bu nasıl coolluk.. @gecegunduz hoş geldin 😁
Sabahtan beridir seni bekliyorum...............
sana yakın biri gibi geldi bana da neyseeeeeÖyle işte geldi bir anda girdi foruma izliyoruz. kim , ne , in mi ? Cin mi ? 🤷
Off Rookie he aynen amcam benim o elini öp hadi 🤣sana yakın biri gibi geldi bana da neyseeeee
ahahah bugün daha 2. günüm forumda amaEe hani veri toplamam lazım hiç renk vermiyor napicaz kim bu arkadaş fotosuna baktınız mi gglada
Ama ben yeni geldim tanışalım merhabalar konusu açmadiniz ? Trumpin kızıyım diyen kadin kadar muamma ve ukalasiniz efendim..ahahah bugün daha 2. günüm forumda ama
Eee arkadaşın gbt’sine bakıldı mı?
nerelisin kimsin necisin…
Şaka şaka hoş geldiniz
Ama ben yeni geldim tanışalım merhabalar konusu açmadiniz ? Trumpin kızıyım diyen kadin kadar muamma ve ukalasiniz efendim..
Borç isteyene hemen verirmiş kiyamazmiş bilginize