Gece yarısı bir şehirde ne yapardın

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Düşünüyorum da oldu ki Acil bir durumda Hiç bilmediğim bir şehre gitmek zorunda kaldım ne yapardım diye düşünürüm hep. Mesela İstanbul gibi Ankara gibi veya Adana gibi Antalya gibi bir şehre gittim ne yaparım. Yanımda param yok kalacak yerim yok ama Can güvenliği mi düşünmek zorundayım Bence en mantıklısı bir karakola veya jandarma karakoluna sığınmak olurdu.

Ben burada bir yemek firmasında çalışırken polis ve jandarma özel harekat da yemek götürüyordum orada Onların en doğal hallerini görüyordum çok iyi insanlar Bundan emin olabilirsiniz Hani bizim dışarıda bazen çekinerek baktığımız insanlar o kadar samimi ve içten insanlar ki hepsini seviyorum ben askeri ve polisi seviyorum

Abi adanaya gidersem şırdan yerimmm :(((((
napim param yok derim insanlık halisi yatacak biyerde buluruzzzz.

Hahahaha Yahu ben çaresiz kaldığımızda ne yaparız diye soruyorum Siz Karnınızı doyurmaktan değil Arzu ettiğiniz bir şeyi yemekten bahsediyorsunuz gerçekten arkadaşlar ciddiyim Bunu bir düşünün ne yapardınız

:ho:bilmem ne zaman gideyim.
şalgam suyumu içiricen dhdjdj

kazım büfe diye bi yer var, orada işte şalgam, limonata, muzlu süt filan yabuyorlar ve köpppek gibi para kırıyorlar.
istersen orada muzlu süt içeriz.
imparator engin var, kokoreç yeriz orada.
şırdan yemedim hiç ama hallederiz :d

yabarız yaw bişiler :d

Ben direk karakola giderim. [emoji3064] Eskidenmiş o tanrı misafiriyim diyene açılan kapılar.

kazım büfe diye bi yer var, orada işte şalgam, limonata, muzlu süt filan yabuyorlar ve köpppek gibi para kırıyorlar.
istersen orada muzlu süt içeriz.
imparator engin var, kokoreç yeriz orada.
şırdan yemedim hiç ama hallederiz :d

yabarız yaw bişiler :d

:( acılı bir şeyler olsun .
allahım sjksjd kimseyi açlıkla sınama sjsjs. Seni adana dürüm olarak göyürorum şuan xd soğanlı sumaklı uffff.

Ben direk karakola giderim. [emoji3064] Eskidenmiş o tanrı misafiriyim diyene açılan kapılar.
Evet bence de en mantıklısı bu dediğin gibi Tanrı Misafiri kavramı artık çok eskide kaldı ki zaten bugün komşuluk bile kalmadı misafiri kim tanıyor

:( acılı bir şeyler olsun .
allahım sjksjd kimseyi açlıkla sınama sjsjs. Seni adana dürüm olarak göyürorum şuan xd soğanlı sumaklı uffff.
Vallahi şoklar Dayım nasıl oldu gece yarısı bir şehre gelmekten böyle yemek muhabbetini dönüldü anlamış değilim ama Hepinizi seviyorum

Evet öyle Herkes bir paranoyaya kapılmış Düşünsenize sokak ortasında kavga eden insanları ayırmak bir tarafa karşısına geçip Bir de haklılık yorum yapanlar var yazıklar olsun

---------- Post added 12 Ocak 2020 at 00:49 ----------

Biz ne ara bu hale geldik düşünmemek elde değil

Çiğdem Sence bunun bir sebebi var mı yoksa Adana çok yaratıcı insanlarla mı dolu

Arkadaşla Cizre otobüsü bulamayıp Irak otobüsüne bindiğimiz geldi aklıma...
aşslkşask

Geri