Gece yapılan kaçamaklar

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dün saat 1 de eti browni yedim
Yememem gerekiyordu Sjsjssj

Bende dedim serce napmis bi bakiiim .p

sadece yemekten mi bahsediyoruz gece kaçamağı olarak? eskiden çok yapardım artık yapmıyorum. nadiren oluyor... yemek kısmını yani a-ah.

Ben bunu hep yapıyorum ki. Mesela gece trilçe yiyorum evde varsa bunlar iyi şeyler değil :d

Ben yemekten bahsediyorum
Uzmanlar kızıyor ya gece yemek yemeyin diye :d

uzmanlar dönüp kendi karılarının p....larına baksın. sabah sabah seda sayan saatleri malum, benim kod adım seda sayan serçe hanım... civciv tatlılığında olabilirim ama kadırgalı civciv.

uzmanlar dönüp kendi karılarının p....larına baksın. sabah sabah seda sayan saatleri malum, benim kod adım seda sayan serçe hanım... civciv tatlılığında olabilirim ama kadırgalı civciv.
Aslında hak veriyorum ekmek yemeyin derken ekmek yiyen bir canan Karatay var okadar haklısınız ki ama brownide iyi kalori vardır onu biliyorum :d

5 tanecik üzüm yedim, cumanın yüzü suyu hürmetine Allah affetsin.:(

Eskiden acıktığım an yemek yerdim saat fark etmezdi. ne güzel günlerdi lkfdlgfdg

Şimdi çok uzun zamandır gece bir şey yemiyorum. Rahatsız da ediyo bence.. Uyku kalitesini bozuyo insanın.

• Beğen
Tepkiler: ne
Benden tavsiye özel günler hariç yapmayın.

• Kahkaha
fazla abartmamak gerekiyor
götü göbeği geçtim
uykuyu etkiliyor

burn enerji içeceği
gece bile enerji depoluyorum:emoji_sleepy:

• Beğen
valla ben komalik uyuyom. hic bir guc beni ayaga kaldiramaz. horultu sesleri ve yangin gibi olaylar haric tabiiii

Geri