Gece Vurgunu(Nightcrawler)

Konu sahibi son olarak 2476 gün önce görüldü
gece-vurgunu-film-afis.jpg

Geçimini hırsızlık yaparak sürdüren Lou Bloom, zeki ve atik biridir. Ancak bir süre sonra karşılaşacağı olay sayesinde hayatı baştan sona değişecektir. Evine döndüğü sırada otobanda bir arabanın yanması ve bunu görüntüleyen insanları gördüğünde arabasını kenara çeker ve gerçekleşen olayları izlemeye başlar. Muhabirlik yaparak büyük bir ekipmana sahip olan ve kazaları görüntüleyen bu kişiden ilham alan Lou Bloom felaketi kovalayan kamera ekibine katılmasıyla suç dünyasına girer. Paranın verdiği hırsla suçları görüntülemek ve suç işlemek arasına sınır giderek belirsizleşir ve felaketler birbirlerini takip eder.

• IMDB Puanı:8.0/10
  • Tür:Dram, Gerilim, Suç, Türkçe Dublaj
  • Yapım yılı:2014
  • Ülke:ABD
  • Yönetmen:Dan Gilroy
  • Senarist:Dan Gilroy
  • Oyuncu:Bill Paxton, Jake Gyllenhaal, Kathleen York, Rene Russo, Riz Ahmed

[YOUTUBE]kaGWgiliOfg[/YOUTUBE]

Alışılmış konulardan uzak bir yapıt.Oyuncuların mükemmeliği kalitesini daha da arttırmış. Hırsın doğurduğu zafere,başarıya giden yolda her şeyi mübah gören ve bu anlamda bir çok şeyden çekinmeden vazgeçen bir kişi canlandırılmış.Günümüz medyacılarının ahlaki anlayışlarına ışık tutmuş.Aksiyon,dram,gerilim türleri bir arada.IMDB vermesi gereken puanı vermiş. Sonda ki tercihte baya şaşırdım daha önceki tercihi az da olsa tahmin ettim fakat o derece değil.

İzlemenizi tavsiye ederim.

Listeme almıştım ama bir türlü izleyecek zaman bulamadım. Urfa'ya gidince listenin üst sıralarına çıkarayım ben bunu.

Listeme almıştım ama bir türlü izleyecek zaman bulamadım. Urfa'ya gidince listenin üst sıralarına çıkarayım ben bunu.
Başta izleyip izlememekte kararsız kalmıştım. İlk 10 Dakikası sıkıcı gelebilir fakat ondan sonra sürükleyici ve merak uyandırıcı vakit hızlı geçti. İzledikten sonra yorumunu beklerim.

Geri