Gece Vardiyası

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
uykusuz kalmayi seven biri icin guzel secim

Gece vardiyasinda yeme icme isverene ait oluyor, 7 saatten fazla calisma suresi yasak, ayrica gunduz vardiyasina nazaran gece vardiyasi maas bakimdan daha yuksek oluyor. Buraya kadar olan kisim guzel. Fakat geceli gunduzlu vardiya calisan kadinlarin kanser olma ihtimali daha yuksekmis. Isvicreli bilim adamlari oyle soyluyor .p

Ya ben anlamıyorum. 4’te iş başı yapıyorum mesela. 3’te uyanıyorum. Ama planingte sabah yazıyor. Be ağzına sçtmn 4ün neresi sabah. Sabah gün aydınlanınca olmuyo mu çocuklar ben mi yanlış biliyorum ^8
leş kere leş ayrıca

uykusuzluğa dayanabilen biri olarak bu vardiyamda hep uyumak üzere olurdum... ağh eski günler. bazen kötü bazen güzel bir vardiya.

Bi kaç gün tecrübem olmuştu benlik değil gece uykusu bi başka benim için.

çok çalıştım gençler

eğer benim gibi vampirseniz ve gece uykusuzluğunda sorun yaşamıyorsanız, velinimettir.
diğer türlü eziyet olur, özellikle sabah beş uykunun tavan noktasıdır, dayanılmaz.

Gece vardiyam maalesef başladı. Burada ne güzel mal mal eğlendirecektim kendimi ya.
Hoşçak alın.

Hiç gece vardiyalı bir işim olmadı. Bundan sonra da olmaz umarım. Uyku düzenime önem veriyorum.

Geri