gece tayfası online

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben de bugün şeyi düşünüyordum…
Bugün sabahın körü soğuğunda arabaya bindiğimde, arabada iki tane su şişesi vardı..(abant su, kayın su) birbirine bitişik…. Biri buz tutmuştu diğeri sadece soğuktu…..
İkisi de su…
Bitişik duruyor….
Neden sadece biri donuyor sizce??

Var etmek oluşturmak yeterince istemek ve büyük bir samimiyet ile olmayacak şey yoktur

serçom çok romantiksin. bu pastalar beni biraz çarpmış olabilir mi? soruyorum sadece..

Yooo ben diyorum ki seninle kahve içmek çok güzel olurdu belki birgün içeriz:p

Bugün sabahın körü soğuğunda arabaya bindiğimde, arabada iki tane su şişesi vardı..(abant su, kayın su) birbirine bitişik…. Biri buz tutmuştu diğeri sadece soğuktu…..
İkisi de su…
Bitişik duruyor….
Konuma bağlı olarak biri hava girişine daha yakındır bitişik olduğu için de kalkan görevi görüyordur birine
Gece 3te bu geldi aklıma
Ya sa ilk konulduklarında aynı derecede değillerdi ısı alışverişi oluyo ya soğuk olan biraz daha kalsa buz olur

İkisi de su…
Bitişik duruyor….

ilk aklıma gelen hızlı dondurma tekniği oldu. donmaya yakın su şişesine elle vurarak veya masaya vurarak hızlıca dondurma işlemi yapıyorlar. ayrıntı vermemişsin ama araba çalışırken, arabaya bindiğinizde ya da eline aldığınızda tepkimeye girmiş olabilir bir tanesi. diğeri neden olmadı diye ben de merak ettim, baktım bu işlemde şişenin şekli, suyun saflığı vs. önemliymiş.

İkisi de su…
Bitişik duruyor….
Buz tutmayan su daha cok mineral iceriyor olabilir

hani nerde
geçen gece geldim kimse yoktu

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Konuma bağlı olarak biri hava girişine daha yakındır bitişik olduğu için de kalkan görevi görüyordur birine
Gece 3te bu geldi aklıma
Ya sa ilk konulduklarında aynı derecede değillerdi ısı alışverişi oluyo ya soğuk olan biraz daha kalsa buz

ilk aklıma gelen hızlı dondurma tekniği oldu. donmaya yakın su şişesine elle vurarak veya masaya vurarak hızlıca dondurma işlemi yapıyorlar. ayrıntı vermemişsin ama araba çalışırken, arabaya bindiğinizde ya da eline aldığınızda tepkimeye girmiş olabilir bir tanesi. diğeri neden olmadı diye ben de merak ettim, baktım bu işlemde şişenin şekli, suyun saflığı vs. önemliymiş.

Buz tutmayan su daha cok mineral iceriyor olabilir
Minerali fazla olduğu için mi donmuyor diyorsun wati :3 doğal mineral su yazan donmamıştı….
Ayrıntı diyebileceğim, üzerinden içilmiş 2 pet şişe su, ön koltuklar arasında içecek bölmesinde kalıyor, hava -11.
neyseki foti çekmiştim… sonradan da olsa..
IMG_4384.jpeg

• Wow
Tepkiler: W
Gecenin hayrı gündüzün şerrinden beter olur.

Günaydın, hayırlı sabahlar (arkada çalan: Abdülkâdir Geylânî)

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri