ZiFiR
Platin Üye
-
-
-
-
-
Bir şarkı en fazla ne kadar fazla dinlenilebilirse o kadar fazla dinlemeye çalışıyorum ki şarkının yapımında ortaya çıkmasında emeği geçenlere o kadar faydam olsun diye..(çok vefakarım bee)ama bunu yutupdan dinlemek de ihanet gibi geliyo.(buda fakirlikten)Neyse ben 19. kez açtım şarkıyı, dinlediğim bu şarkının ismini yazıp piç etmek istemiyorum.Şarkının duygusal uyuşturucu etkisine kapılıp biraz yazarak kusmak istedim.Nereden başlasam kestirmek güç ama insanlardan girmek istiyorum konuya dinle...Hepsinden nefret ediyorum ama yalnız kalıncada sıkılıyorum.Onlara inanmak onlardan umutlanmak çok güç geliyor sanki herkeşe güzelde bana çirkinmiş gibi ama hayatımda umut taciri insanlarada yer vermeyi ihmal etmiyorum. sorunum ise buna ayar veremiyorum.Ayarsız ve dümdüz yaşamak ruhuma yapışmış söküp atamıyorum.Sonu belli olmayan belirsiz aralıktaki sevinç yaşama hevesi veriyor bana.Şimdi pakedimde kalan 5 dal sigarayla akşamı kurtarma derdindeyim.Yazdıklarımı bir dal sigaraya sığdıramıyorum ya sigarayı çok sevdiğimden yada bilmediğim yoğun dertlerimden.Şarkıyı dinlemeyi bıraktım Müslüm gürses ile cila ve kapanış isyanım geldi..