Gece Mezarlık Yanından Geçerken Ne Düşünürsünüz

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Gece Mezarlık Yanından Geçerken Ne Düşünürsünüz

Nantes - Bordeaux maçı üst biter mi lan acaba?

Ne sakin, ürpermem mezarlıklardan

Mezarlıkla alakasız şeyler düşünürüm.

Şu gördüğüm hakiki kedi mi yoksa kılık mı değiştirmiş ?
Du bakayım .. Lan .. Merzuşin sen misin olm ?

eğer arabayla isem müzik açık oluyor kısar bir selam verir sonra fatih'a okurum yayan geçersem derim kendi kendime allah kabır azabından korusun hayırlı ölümler versin bizde geleceğiz yakında der dururum.

Birgun bizde tasinicaz yaniniza diye dusunurum.

Gece gunduz fark etmez.

Heyy hevaller, orda havalar nasıl derim.

çocukken arkadaşın başına bir olay gelmişti. onu düşünürüm. yıllar geçti, hala ne olduğunu anlatmaz.

Mezarlıkta sabahlamışlığım vardır. En güvenli yerdir.

mezarlığın sahiplerinden zarar gelmez de orayı mesken tutanlara dikkat etmek gerek..

İzmit'te yaşayan varsa bilir, hat 43-44 güzergahındaki otobüsler Sarper'deki mezarlığın yanından geçer. Bazı geceler o güzergahı kullanıp, yaya olarak merkeze falan inerdik. Bir ara bi tane meczup tepelleş olmuştu oraya. Gece yarısı mezarlıkta soteye yatıp, çığlık falan atardı. Sürü halinde gezen sokak köpekleri bile daha az ürperme hissi yaratır.

Ne işiniz var abi gece gece hiç mi korkmuyosunuz manyak mısınız abi? :T:

İzmit'te yaşayan varsa bilir, hat 43-44 güzergahındaki otobüsler Sarper'deki mezarlığın yanından geçer. Bazı geceler o güzergahı kullanıp, yaya olarak merkeze falan inerdik. Bir ara bi tane meczup tepelleş olmuştu oraya. Gece yarısı mezarlıkta soteye yatıp, çığlık falan atardı. Sürü halinde gezen sokak köpekleri bile daha az ürperme hissi yaratır.

skdfsldkjfsldkfjsldkfjslkdfjs düşününce adamın yaptığı şey accayip komik geldi sesli güldüm:D

Mezarlığın önünden gündüz geçiyorum her hafta yakın akrabalarıma gidiyorum ama gece görmedim orayı

üç ihlas bi fatiha okurum
ne olur ne olmaz

Geri