Gece gece yemek yenir mi?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
04:17 sularında sahuru eda edip yatıyorsunuz da, 02:44 sularında niye sokak lezzetleri gömülüp yatılmasın Allah affetsin?

Evvel zamanda bir Kıral, kendisine ihanet eden saray mensubunu idama çarptırmış, ama bir ayrıcalık tanımış ve kırk katır mı kırk satır mı diye sormuş, saray mensubu Adanalıymış, demiş ki kırkkat olsun, biraz da kimyon lütfen.

Kelime şakası işe yaramamış , öldürmüşler. Ü Z Ü C Ü

Çok ağır yağlı kırmızı et yemekleri dışında ara sıra da olsa yerim yA can boğazdan gelir abi alahallah hatta sahurda iki lahmacun yedim :)))

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yemediğim gibi denk gelirsem evdekilere müdahale ederken buluyorum kendimi. :))

yemek yemek için aç olmama bile gerek yok. gözüm aç benim.... zaman-mekan dinlemem; yerim.... o yüzden aşure tenceresi gibiyim ya:((((((((((((((

Şartlanma sevmiyorum istediğim zaman istediğim şeyleri yemek için kural koymam kendime.

O resimdeki yemek her türlü yenir ^33

aksam yiyorum gece yiyorum sahura kadar uyumamıssam bi de sahurda yiyorum eslik etmek icin. pis bogazlılıgımla alakası yok. fırsat buldugum her an yiyorum. yenir yani sonuç olarak kglj

bu ara herkes gece yiyor
yedirirler canım

ben gece gece cikolata yiyorum :d disardayken cantamda, evdeyken yatagimin yanindaki kucuk masamda her zaman, ama hee-eee-er zaman sevdigim cikolatadan bulundururum

Gece çalışılıyorsa yenir. Aç mı yatalım o kadar işten sonra?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri