Canis Major
Altın Üye
en son ponyo'yu korkutuyorduk biraz ahaha karanlığı da pek sever.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buna benzer bir şeyi orta3 'te yaşamıştım.Geçen saat gece 3 susadım ama gidemiyorum Mutfaga bir de o anda ismimi tekrarlayan bir ses duymam mı. O sırada da elektrik gitmesin mi ya yemin ederim fredynin kabusu gibiydi ya.(
Olabilir yavrim ben butun bos isleri yaptigim icin zaten kpss kazanamiyorumSiccin'in senaryosunu bu forumdaki eksen abi yazdi biliyorsun degil mi ? yanlis hatirlamiyorsam
Çocukluk döneminde bunları hep yaşadık maalesefBuna benzer bir şeyi orta3 'te yaşamıştım.
Evimiz iki katlıydı. Gece uyku mahmurluğu ile merdivenden bana seslenen annemi duydum. Sabah sorduğumda ''hayır ben seslenmedim'' dedi.
O yıl camiye Kur'an-ı Kerim'i tecvidli okumayı öğrenmeye gidiyordum. Çocuklar birbirine hep cinli hikayeler anlatıyordu.
Bilinçaltı olsa gerek.
Bir daha böyle bir şey yaşamadım.
Geçti hocam geçti : DGeçmiş olsun ss.
Geçti mi korku
Korktuğun zaman bana yaz, ben geçmiş olsun diyim geçsinGeçti hocam geçti : D
Ama senden önce geçti onu napçaz : DKorktuğun zaman bana yaz, ben geçmiş olsun diyim geçsin![]()
Benden öncekileri yaşanmamış sayamazmısın :/Ama senden önce geçti onu napçaz : D
Hocam yeniliklere açıgız tamam ıslık çalarım : DBenden öncekileri yaşanmamış sayamazmısın :/