gece benimle mi yattın

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hayrola denir, ne bu surat, mahkeme duvarı gibi, bir sinir bir trip, gece benle mi yattın?

Yani aslında insanın bir bakıma kendine de saplamasıdır, benimle yattıysa mutlu olması gerekir, demek ne kadan kötüyüz ki, mutsuz uyanmış, tüh.

Suratı beş karış asabiyet göstergesi.dd

Yeni uyanıp afyonu patlamamıştır, eşref saatine daha henüz gelememiştir falan filon..

Genelde sabahları suratsız ve sinirli uyananlar için söylenir

Bal'imdan sıkça duyuyorum. Olumsuz 1yanit olursa cingar koparcak. Günün baslangic saati... kendi topuguma sikamam bu yuzden Tabisi yattim, dicem. .d

Kız hiç duymadım ya bunu… Bu forum genel kültürüme çok şey kattı, bugün de bilgilendim… en son bu aydınlanmayı fenerbahçe olmak deyimi ile ilgili olarak yan masadaki muhabbete kulak misafiri olduğumda yaşamıştım…

Son düzenleme:
Kız hiç duymadım ya bunu… Bu forum genel kültürüme çok şey kattı, bugün de bilgilendim… en son bu aydınlanmayı fenerbahçe olmak deyimini yan masadaki muhabbete kulak misafiri olduğumda yaşamıştım…
Muşmula suratlının yöresel deyimi olabilüü.d

Bunu ben hiç duymadım. Bence mastika uydurdu bunu fjfjnf

Özlemin yöresinde sıkça kullanılan jargonu forumda İlk kez duyuyor olmamız Anadolu eşrafından ne kadar kopuk olduğumuzun gostergesi değil mi arkadaşlar?
Yapmain aiptir günahtır :(

Var böyle bir söylem. Olur olmadık yerde her yerde söylenilebiliyor. Anne gelinine ya da oğluna, daha olmadı KIZINA.dd

Afedersiniz amiyane bir tabir ama var yaniiiğ..

Var böyle bir söylem. Olur olmadık yerde her yerde söylenilebiliyor. Anne gelinine ya da oğluna, daha olmadı KIZINA.dd

Afedersiniz amiyane bir tabir ama var yaniiiğ..

Ahçı seyise, seyis bahçıvana, bahçıvan uşağa, sonra hepsi uşağa...

... söyleyebiliyor.

sanki orda mıydın
yanında mıydın yanımda mıydın
mıydınlar insanı yoruyor

Geri