Gece başı ağrıyan bayanlar için .

• Kullanıcı DoGu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Gece başı ağrıyan kadın istemiyorsanız çayına bi aspirin koyun bunuda benmi söylicem ya . :S

Bu neden gece için geçerliki, baş agrısı gece olmaz her zaman olur :) Ayrıca erkekler için nedne geçerli değil bu.. Onların bası agrımıyor mu

Gece başı ağrıyan kadın istemiyorsanız çayına bi aspirin koyun bunuda benmi söylicem ya . :S

Saçlarım azcık nemli kaldıysa Hiçbirşey kesmez ağrısını :/ O benim cnaıma okuyacak beni uykumun ortasında ağrıdan hoplattırıcakki olsun :(

O baş ağrıycaksa illa ki ağrır, hiçbişey fayda etmez, boşuna zorlamayın kendi haline bırakın o günlük (:

Aspirin zararlı diye duydum ben. İlaç almayı sevmiyorum ben. Migren olunca bile güç bela alıyorum. Doğum kontrol hapının iyi geldiğini duydum baş ağrısına.

Doğru mu NazLı ? :p

Aspirin zararlı diye duydum ben. İlaç almayı sevmiyorum ben. Migren olunca bile güç bela alıyorum. Doğum kontrol hapının iyi geldiğini duydum baş ağrısına.

Doğru mu @NazLı ? :p

Aspirin artık ağrılarda sık kullanılan bir ilaç değil hayatım, daha güçlü ilaçlar var.
Senin migrenine fayda etmez, burdaki baş ağrısı başka ağrı :kiki:

doğum kontrol hapı yutunca başta ağırimiyorsa daha ne olsun bi tasla iki kus hahahaha

Aspirin artık ağrılarda sık kullanılan bir ilaç değil hayatım, daha güçlü ilaçlar var.
Senin migrenine fayda etmez, burdaki baş ağrısı başka ağrı :kiki:

Anladım subliminal mesajı keronun deyimiyle de :honk: ben ota bota ilaç almayı sevmiyorum. En güzeli gecmesini beklemek. Rahat bırakın Nazlinin dediği gibi bir gece de :p Migrene bi hap vardı anında ağrıyı kesiyordu bende. adı ney bulamıyorum. :o

Anladım subliminal mesajı keronun deyimiyle de :honk: ben ota bota ilaç almayı sevmiyorum. En güzeli gecmesini beklemek. Rahat bırakın Nazlinin dediği gibi bir gece de :p Migrene bi hap vardı anında ağrıyı kesiyordu bende. adı ney bulamıyorum. :o
adı Amigren olmasın =)

Yok normal agri kesici gibi adı falan annem vermişti anında kesiyordu ya da ben placebo yaptım :dyg: Amigren iyi mi ki?
Migren için en çok onu veriyorlar o yüzden dedim ama doktorlar migren için ağrı kesici kullanmayın diyorlar. zamanla etki etmiyormuş o yüzden migren için olan özel ilaçlardan kullanmak lazımmış NazLı daha iyi bilir =) gel kız :D

Migren için en çok onu veriyorlar o yüzden dedim ama doktorlar migren için ağrı kesici kullanmayın diyorlar. zamanla etki etmiyormuş o yüzden migren için olan özel ilaçlardan kullanmak lazımmış @NazLı daha iyi bilir =) gel kız :D

Atak sırasında mecburen ağrı kesici kullanırsın. Önemli olan atak sayısını azaltmak bunun için de koruyucu tedaviler var, suan antidepresan ilaçlar popüler.:hi:

Ay elleme Fuat. Ay başım ağrıyor dedim ya Fuat. Ay orayı bırak Fuat.
Kardeşim bu Fuat kim ya? Üzüldüm adama valla. Fuat beni bul rakı içelim.​

Geri