Gebze-Harem minibüsü.

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İşkence. Şoförleri de ayri bir kaba. Arabamiz yok derdimiz cok.

'Daral come to me' sözünü ordamı kulllanıyorsun:)..zeyna

Bu konu sayesinde orda minibüs olduğunu öğrendim, teşekkürler :D

1 kere binmiştim uzun zaman oldu şoförleri gerçekten kaba

i am a small bus driver and i find this offensive

dolmuşu nasıl çevireceğimi bilemedim

toplu taşımadaki soğumanın başlangıcıdır belki de.

Yığınla minibüs vardır ama nedense herkes en dolusuna biner ve muhtelemen kapkaç olaylarına maruz kalabilir.
Ayrıca bildiğin keçi kokuyordur minibüs.

kat edilecek mesafeye uygun olarak
defalarca indi bindilerin yaşanacağı
vites kolunun d-100'de evrim geçirme durumu.

Şoförleri medeniyet görmemiş. Kaba. İnsanlarla uğraşmaktan bıkmış fakat inatla aynı işinde devam etmeyi tercih etmiş insanlardır.
Aşırı kalabalık olur fakat zaman zaman kartal civarında minibüs boşalır.
Duraklarda en az 10 dakika yolcu bekleme potansiyeline sahiptirler.
Bi yere yetişmeniz gerekiyorsa ve iett gelmiyorsa mecburi tercih sebebiniz olabilirler. Tehlikeli olabilecek kadar hızlı kullanılır, frenlere kesinlikle ani bi şekilde abanılır, burda ölmezsem daha ölmem herhalde düşüncesine kapılırsınız.

yolların hakimi
dur kalk dur kalk.
vites sesleri tesbihler fln.

Şehirler arası çalışan bildiği tek minibüs hattı.

bazen akşam/gece seferlerinde kartal civarında minibüste az kişi kalmışsa "3 yolcu için mazot mu yakılır beaa" diyerek sizi minibüsten atıp, bir sonraki gelen minibüse bindirmeyi tercih edebilirler. münakaşa etmeyin levye torpidonun altında. :d

Kartal Köprüsü-Kaynarca arası bildiğim-bilmediğim bütün küfürleri ediyorum trafiğe.Köprüde alıyor insanları Kaynarca da boncuk gibi dağılıyorlar. Feniş'e gidene kadar yeminle sabır çekmekten bir hal oluyorum.
Hayatım boyunca binmeyeceğim minibüs derdim şimdi eve uçarak gitmem söz konusu değil mecbur her sabah-akşam çekiyorum çileyi.
Yolcular bende dahil zaten hep tuhaf.

Geri