Gazzeden Canlı Yayın

Konu sahibi son olarak 3835 gün önce görüldü
Anlamadığım nokta bu insanlık ayıbını bütün ülkeler neden uzaktan izlemekle yetiniyor neden dur denilmiyor.Durdurulamıyorsa neden onların Gazzeye yaptığını dünya ülkeleri İsraile yapmıyor.Onlarda bombalansınlar nasıl bir duyguymuş yaşasınlar .

Anlamadığım nokta bu insanlık ayıbını bütün ülkeler neden uzaktan izlemekle yetiniyor neden dur denilmiyor.Durdurulamıyorsa neden onların Gazzeye yaptığını dünya ülkeleri İsraile yapmıyor.Onlarda bombalansınlar nasıl bir duyguymuş yaşasınlar .

Cunku musluman.

10367745_693857757352104_7499051694969756043_n.jpg

Allah yardımcıları olsun, arkadaşlar çocuk resimleri paylaşmayalım artık vallahi çok kötü oldum .

Bencede ya cocuk resmi paylasmayın :(

şu din dil ırk ayrımınin canı cehenneme şu koca dünya da önce hatirlaman gereken insan olduğun. Insan olan kimsenin içi el vermez. Politikaniz, siyasetiniz hepsi yerin dibine batabilir.
kendi ülkem de dahil olmak üzere ortadoguda ki tüm müslüman ülkelerin ikiyüzlülugu yetti Artık bir İsrail kadar etmiyorsunuz.

Gecenin en kuytusunda herkesi uykusunda yakalamak?
Kara harekatı başlatmak?
Ayibinin içine edilsin İSRAİL.KOPEK İSRAİL.
Ya biz ya biz napiyoruz?Seyirciyiz!!!!
Çünkü başımızdan ki yetkililerden çare bekliyoruz.Masum melekler oluyor,aileler yikiliyor KATLİAM OLUYOR(!) biz bekliyoruz.
Rabbim cezalarını en kisa surede versin insAllah...

iyi de ateşkesi reddeden de hamas. 3 5 roket atıcam diye sözde kendi ülkesinde yapılan katliamın devam etmesine göm yuman da hamas. israil kadar o da suçlu. devlet olarak kabul edilmek istiyorsa bu terörist kafasından kurtulmalı filistin.

İzleyemiyorum böyle videoaları , dünyanın her neresinde ölen çocuklar var ise ölen masum insanlar var ise zulum oradadır. Ama israilin yaptığı ilk değil ve son da olmayacak bu yıllardır böyle kahrolasın israil , akıttığın kanlarda boğulup yok olasın israil.

ya iyi de mısır'ın önerdiği ateşkesi israil kabul etmişti, hamas reddetmişti. yani şu an hala birileri ölüyorsa filistin'de bu israil kadar hamas'ın da suçu. ona niye laf eden yok? ayrıca israilliler de bu katliamdan zevk almıyorlar, hatta çoğu israil protesto gösterisinde bir haham görebilirsiniz. niye bu kadar tek yönlü bakıyorsunuz olaya?

ya iyi de mısır'ın önerdiği ateşkesi israil kabul etmişti, hamas reddetmişti. yani şu an hala birileri ölüyorsa filistin'de bu israil kadar hamas'ın da suçu. ona niye laf eden yok? ayrıca israilliler de bu katliamdan zevk almıyorlar, hatta çoğu israil protesto gösterisinde bir haham görebilirsiniz. niye bu kadar tek yönlü bakıyorsunuz olaya?

O birileri dediğin sahilde oynayan çocuklar mı? İsrailliler zevk almadığı için mi sahillere akın edip büyük bir zevkle gazze nin bombalanmasını izliyor plajlarına katliamı daha iyi izlettirebilmek için dev ekranlar kurmaya hazırlanıyor?

evet o ölen çocuklardan hamas da sorumlu. ayrıca hangi dev ekranlar, resim falan at bari. lan adamlar şeytan değil be yahudi sadece, katliamı durdurmayan da hamas. israilli insanları öldüren de hamas. azıcık mantıklı olun her şey duygu sömürüsü değil.

evet o ölen çocuklardan hamas da sorumlu. ayrıca hangi dev ekranlar, resim falan at bari. lan adamlar şeytan değil be yahudi sadece, katliamı durdurmayan da hamas. israilli insanları öldüren de hamas. azıcık mantıklı olun her şey duygu sömürüsü değil.

Duygu sömürüsümü dedin ?
Lan o kadar ölen çocuklar varken olgunca davranmamızımı bekliyorsun ?
Olur böyle şeyler geçer mi diyelim ?
Hamas deyip duruyorsun Hamas kaç kişiyi öldürdü ki sen böyle saçma saçma konuşuyorsun ?
1e karşı 1000 canmıdır politika ?

israil'i savunmuyorum, fikirlerim anti-siyonist yöndedir, israil bugün devlet terörü yapıyor, kabul ediyorum tabi ki. yaptıkları meşru değil. ancak ne yazık ki filistin'in sorunu israil'e atılan 4 5 roketle çözülmeyecek. önce o tipik ortadoğu-terörist kafalarından kurtulmaları lazım. siz sadece vicdanınızı tatmin ediyorsunuz filistin için iyi olanı istediğiniz falan yok.

yaser arafat gibilerin yerini hamas denen teröristler aldı ya, savunun kahraman ilan edin adamları.

Edit: ben ne diyorum bak, hamas kabul etmedi ateşkesi diyorum, israil kabul etti diyorum, anlamıyorsunuz. adamlar katliama devam dedi açık açık.

Adamlar 1948 yılından beri FİLİSTİN topraklarında katliam yapıyor. Sen 1 mesajla savunma mekanizmasına geçerken adamların üstüne bomba yağıyor. Ne yapacaklar? Lan?

hamas denen örgüt ateşkesi kabul edecek. bombalar bitecek.

Geri