Gazinoda sahne alan muhafazakar ablamız.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Seytana uymasindan oturu bi mutluluk duymadim degil. Ben yanlis bir sey gormedim. Ama allah buna cok kizacak.
Neyse
Aferim
images (68).jpeg

Hocalarin sosyetelere verdiği işine gelen fetva boy göstermeye başlamış

BU KADAR SALAK SAÇMA VİDEOLAR NASIL BU ADAMA DENK GELEBİLİYOR YA
Sanki ben organize ediyorum şehir fukarası D: video saçmada değil,salakça da değil.bunlar toplumun ne seviyede olduğunu bizlere gösteren reality durumlar! Bilmem anlatabildim mi ultra zekalı kız?

70 -80 milyon nüfusu olan yerde 3-5 video paylaşıp Toplumun seviyesini ölçtüğünü söylemek çok mantıklı evet haklısın..xdxdxd

Son düzenleme:
Keşke üç beş olay olsa senin milliyetçi duygularını tatmin etmek isterdim ama toplum zıvanadan çıktı asenacığım

Yurt ablaları rahatsız olmuş.

İnsanlar giyim kuşamlarını fikirlerine göre belirlemiyor artık. Topluma ve aileye göre belirliyor. Aile baskısından ya da çevresinden dolayı olmasa bir çok kişi açılır. Geçenlerde chery chery lady şarkısını söyleyen bir abiyi gördüm. Badem bıyıklı ve takım elbiseliydi ona nasıl şaşırdıysam buna da şaşırdım. Çünkü giyim kuşam insanın düşüncesine yansıyan fiziki bir durumdur. Zamanında ilk mesleğe başladığımda babam takım elbise ile gez sen artık resmi birisin traş ol, hep jilet gibi giyin derdi. Çünkü insanlar ona göre değer veriyor. Belki verdiğim örnek normal olabilir ama bu kadının yaptığı çok anormal bence. Düğünde ya da başka bir şekilde eline mikrofonu alıp bir gazla söyleyebilirsin ama gazinoda olmaz be ablam.

Gazino karanlık olur. Düğün salununda çekilmiş.

Namaz kılanlar ile şarkı söyleyenleri ayrı ırk olarak görebilecek kadar odun kafalısınız.

Deri çeket giyince Bira içmek zorunda olduğuna inanan bir arkadaşım vardı. Ben de ona çok şaşırmıştım. Kuruntularınızdan kurtulun.

Geri