Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP'den istifa etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
AKP’ye geçtiği söyleniyor.
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP'den istifa etti.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Çoğu kişi bilmez ama Şehitkamil Türkiye’nin en büyük ilçesi sayılır. Ben de Şehitkamil’de oturuyorum. Bu kadar büyük bir belediyenin AKP’ye geçmesi gerçekten CHP için büyük kayıp. Çevremde tanıdığım 2 kişiden biri bu adama oy verdi. Çoğunun oy verme sebebi de CHP olduğu içindi. Kendi şahsına değil. Niye istifa ettiği yada geçtiği hala bilinmiyor. Ama bu olay 20 günden fazladır konuşuluyordu. Bugünkü açıklama da malumun ilanı oldu.

Çoğu kişi bilmez ama Şehitkamil Türkiye’nin en büyük ilçesi sayılır. Ben de Şehitkamil’de oturuyorum. Bu kadar büyük bir belediyenin AKP’ye geçmesi gerçekten CHP için büyük kayıp. Çevremde tanıdığım 2 kişiden biri bu adama oy verdi. Çoğunun oy verme sebebi de CHP olduğu içindi. Kendi şahsına değil. Niye istifa ettiği yada geçtiği hala bilinmiyor. Ama bu olay 20 günden fazladır konuşuluyordu. Bugünkü açıklama da malumun ilanı oldu.
İşte baştan akpye mi aitti acaba veri toplamak için mi chpde bulundu nedense aklima bu geldi direkt neyse çıkar bakalım illaki

İşte baştan akpye mi aitti acaba veri toplamak için mi chpde bulundu nedense aklima bu geldi direkt neyse çıkar bakalım illaki
Valla onu bilemem am Antep’te suratına tükürürler o adamın. O da bunu bildiğinden AKP’li etkinlikler dışında kafasına göre sokakta dolaşacağını sanmam. Çevresinde bir sürü koruma ile belki.

• Beğen
Tepkiler: ne
Sorulduğunda cevabını veremeyeceği işler yapmış olabilir. Niye yatsın adam içerde şimdi Allah korusun yarın birgün dava falan açılırsa.

Bu şekilde koruma kalkanına sahip oldu ve kimsenin düzeni bozulmaz

Ne biçim bir ülke yaa, utanma yon, ar yok,......

Ekreme bile dokunmuşlarsa benim içimden geçerler diye düşünmüş.Onlar içimden geçmeden ben onların içine dahil olayım demiş.

Aaa buyuk umutlar vardi bu adamla ilgili ciddi anlamda. Yazik oldu

Ben de sehitkamildeyim ve duzgun birinin eline gecmeli burasi. Insallah fadiloglu gelmez tekrar

Geri