Gaziantep FK - Galatasaray (0 - 3)

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Ter antremanı.

Ligi oynatmaya gerek yok. Getirin 5 mac Fener-Gaassaray derbisi yapalım 3 tanesini kazanana verin şampiyonluğu.

3.lük için diğer takımlar oynasın ligi :d
Mantıklı çünkü sezon boyunca yaşadığımız sakatlıklar nedeni ile sürekli puan kaybediyoruz, derbi zamanı geldiğinde bizde sağlam oyuncu kalmıyor ve diğer takımlar da zaten ligin figüranı gibiler, kendi aralarında oynayıp diğer sıralamayı belirlesinler. :)

@Lefty hayırdır, ligin ilk haftası daha, fener açıklama yapmış
Kulüpler arası atışmaları, açıklamaları takip etmiyorum. Her sezon alışık olduğumuz konular ve daha önce de dediğim gibi kulüp başkanları bir arada oturup konuşmadan bu sorunlar çözülmez, uzar gider.

Yosun dün maç başlarken yazıyordu,sabahın köründe kalktım hala yazıyor..Nedir bu cimbom sevgisi çözemedim D:

geçen sezondan bu yana özellikle bizim maçlardan sonra kalitesizlik vurgusu yapılıyor. kimse çıkıp demiyor ki madem bu kadar kalitesiz bir lig niye bu kadar para harcanıyor ve yayıncı kuruluşa tek kelime edilmiyor? tff başkanı bile avrupa'da başarılı olun, yolunuza bakın gibi açıklamalar yapıyor. her sezon bunu yaşamak zorunda değiliz ki? her şeyin berbat olup olmadığını anlamak için özellikle Galatasaray maçlarını mı bekliyorlar.
maç için söylenecek pek bir şey yok. ligin ilk haftası, aşırı sıcak hava, berbat ötesi zemin. beklendiği gibi geçti diyebilirim. tabi krema yine maç sonu yapılan açıklamalar oldu böylece ligin başladığını anladık.

bunlar da bizim maçlardan sonra açıklama yapmayı kendilerine görev edindiler

twitterda sayfayı aşağı doğru kaydırıyorsun eski futbolcular gazeteciler bütün yorumcular her şey normal diyor

bu açıklamanın anlamı

daha bunun Icardisi var Osimhen'i var kaleci alacaklar biz bu sene de Galatasarayla baş edemeyeceğiz MHK olarak siz olaylara bir el atın da lig kopup gitmesin
İşin komiği ağlayıp zırlayıp TFF yi ibra ediyorlar. Madem ortada bi b*k var neden zırlıyon hocam? Shdjsjjd

Geri