-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Avrupa maçlarında sizi destekliyorum ancak bu sezon şampiyon olmak bizim de hakkımız.Üzüyorsun beni Lefty üzüyorsun........
Ay sen böyle söyleyince içim cıızz etti, iyi olan kazansın diyelim <3Avrupa maçlarında sizi destekliyorum ancak bu sezon şampiyon olmak bizim de hakkımız.![]()
yok abi antep 7-8 atarilk yarı kg var
ikinci yarı kg var
Ms 1 kg var
Ms1 3,5 üst ..
Maç skoru 3 - 2
Niye geçen sene hakkınız değilmiydi?Avrupa maçlarında sizi destekliyorum ancak bu sezon şampiyon olmak bizim de hakkımız.![]()
Öyle bir bağlantı nasıl kurdun ki? Her sezon hakkımız ancak koşullar, sakatlıklar, yoğun maç takvimi nedeni ile sorun yaşayabiliyoruz.Niye geçen sene hakkınız değilmiydi?
eee atabilir ne varyok abi antep 7-8 atar
Yazış şeklinden öyle bir anlam çıkarttım. Bu sene şampiyonluk bizim de hakkımız deyince sanki geçen sene hakkımız yoktu anlamı çıkarttım.Öyle bir bağlantı nasıl kurdun ki? Her sezon hakkımız ancak koşullar, sakatlıklar, yoğun maç takvimi nedeni ile sorun yaşayabiliyoruz.
he olabilir :deee atabilir ne vargese diye atamaz mı hahaha top bu:p