Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
maçın ikinci yarısını izlemedim, ilk yarıdan ikinci yarının nasıl olacağı bariz belliydi.
dikine oynama anlayışını bu kadar yanlış anlayan bir takım hocası olamaz.
topa sahip olma olayını bu kadar yanlış anlayan ve uygulayan bir hoca olamaz, takım sadece yana kısa paslar deniyor.
dikine pasları da doldur boşalt şeklinde uyguluyor.
o kadar alıştım ki yavrum.yani şimdi ne diyim ki
o kadar çok kaybediyor ki tepkisizlestim
bu durumda trabzonspor’un fenerbahçe’yi yenmesi kendi adlarına üçüncülük yarışında büyük önem arz ediyor… beşiktaş tamamen trabzonspor’u stratejik olarak gaza getirip fenerbahçe’yi ezmesi için hırslandırdı. her takım başaramaz bunu; FEDA.Bu durumda Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yenmesi Beşiktaş için de büyük önem arz ediyor.
Trabzonspor'a gereken cevabı vereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.bu durumda trabzonspor’un fenerbahçe’yi yenmesi kendi adlarına üçüncülük yarışında büyük önem arz ediyor… beşiktaş tamamen trabzonspor’u stratejik olarak gaza getirip fenerbahçe’yi ezmesi için hırslandırdı. her takım başaramaz bunu; FEDA.
Trabzonspor'u yedekleri ile çıktığı maçta yenen bir takım taraftarı olarak fazla iddialı bir açıklama.Kuşdaşlarımız yine bir hayal peşinde
Ve bu adama çok güveniyorum ne pislikler çıktıKulüpte şu an en son sorun edilecek şey oynanılan futbol ve alınan skorlar. Gerçekten kulübün iç yapısı leş durumda. Hasan Arat önemli bir kısmını açıkladı. İç yapıyı toparlamadan sorunların çözülmesi imkansız.