Gaziantep FK - Beşiktaş ( 2 - 0 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Beşiktaş
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
maçın ikinci yarısını izlemedim, ilk yarıdan ikinci yarının nasıl olacağı bariz belliydi.
dikine oynama anlayışını bu kadar yanlış anlayan bir takım hocası olamaz.
topa sahip olma olayını bu kadar yanlış anlayan ve uygulayan bir hoca olamaz, takım sadece yana kısa paslar deniyor.
dikine pasları da doldur boşalt şeklinde uyguluyor.

yani şimdi ne diyim ki
o kadar çok kaybediyor ki tepkisizlestim

Bu durumda Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yenmesi Beşiktaş için de büyük önem arz ediyor.

Bu durumda Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yenmesi Beşiktaş için de büyük önem arz ediyor.
bu durumda trabzonspor’un fenerbahçe’yi yenmesi kendi adlarına üçüncülük yarışında büyük önem arz ediyor… beşiktaş tamamen trabzonspor’u stratejik olarak gaza getirip fenerbahçe’yi ezmesi için hırslandırdı. her takım başaramaz bunu; FEDA.

bu durumda trabzonspor’un fenerbahçe’yi yenmesi kendi adlarına üçüncülük yarışında büyük önem arz ediyor… beşiktaş tamamen trabzonspor’u stratejik olarak gaza getirip fenerbahçe’yi ezmesi için hırslandırdı. her takım başaramaz bunu; FEDA.
Trabzonspor'a gereken cevabı vereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.:)

Kulüpte şu an en son sorun edilecek şey oynanılan futbol ve alınan skorlar. Gerçekten kulübün iç yapısı leş durumda. Hasan Arat önemli bir kısmını açıkladı. İç yapıyı toparlamadan sorunların çözülmesi imkansız.

Kulüpte şu an en son sorun edilecek şey oynanılan futbol ve alınan skorlar. Gerçekten kulübün iç yapısı leş durumda. Hasan Arat önemli bir kısmını açıkladı. İç yapıyı toparlamadan sorunların çözülmesi imkansız.
Ve bu adama çok güveniyorum ne pislikler çıktı :( bu sezon çop zaten seneye güzel girelim.

Cenk Tosun gibi futbolu unutmuş, içi geçmiş adam penaltı atıyor, yahu adamın yıllardır futbol ile alakası yok, İngiltere'ye gitti adam yedek kulübesinden çıkmadı, tabii bunlardan banane normalde, gol var verdik atamadı, derdim bu :)
Seneye düzgün bir kadro ile görmek istiyorum Beşiktaş'ı.

Geri