Gaziantep Burun Estetiğinde Dünya Merkezi Haline Geliyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1712389742977.png

Kulak Burun Uzmanı Op. Dr. Ramazan Sargın, Gaziantep’in burun estetiğinde dünya merkezi haline geldiğini ifade etti.

Kulak Burun Uzmanı Op. Dr. Ramazan Sargın, Gaziantep’in burun estetiği konusunda sayılı kentler arasında olduğunu ve burun estetiği için çeşitli ülkelerden Gaziantep’e gelen yabancıların memnuniyet duyarak ülkelerine döndüklerini de ifade etti. Sargın, yurtdışından direk uçuşların azlığına rağmen Gaziantep’in sağlık turizmi açısından önemli bir kent haline gelmeye başladığını ve kalite-fiyat performansı göz önüne alındığında Gaziantep’in çok avantajlı olduğunu da vurguladı.

Değişik ülkelerden gelen yabancıların güvenle burun ameliyatı yaptırdıklarını söyleyen Kulak Burun Uzmanı Op. Dr. Ramazan Sargın, sağlık turizminin Gaziantep’e ve dolayısıyla Türkiye’ye nitelikli katma değer sağladığını belirterek, "Gaziantep’te çok iyi burun ameliyatları yapılıyor. Bu bilinç yabancılarda oluşmuş. Türkiye’de son yıllarda sağlık turizminde görülen hareketlenme, başarılı hekimlerin de katkısıyla Gaziantep’i sağlık merkezi haline getirdi. Özellikle burun estetiği operasyonlarında en çok tercih edilen şehirlerden biri olan Gaziantep bu alanda vazgeçilmez bir adres oluyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: msn.com.tr

Bizim buralarda aldığın her hangi bişey elinde patlatsa kesin antep malıdır derler
Yabancının burun için akın etmesi trajik ahahshsfaga
O burun b*ktan çıkmaz muhtemelen
Ahshshsgshsgs

@climax

Kulak burun boğaz doktorları neden estetik ameliyat yapıyor? Onların uzmanlığı burun içi şekil bozuklukları, nefes alma problemi üzerine ameliyatlar değil mi?

Burun estetiği, plastik cerrahların uzmanlık alanıdır.

@climax

Kulak burun boğaz doktorları neden estetik ameliyat yapıyor? Onların uzmanlığı burun içi şekil bozuklukları, nefes alma problemi üzerine ameliyatlar değil mi?

Burun estetiği, plastik cerrahların uzmanlık alanıdır.
Ülkede herkes kendi işini yapsa her şey daha kolay olacak mimarlar da iç mimarların işini yapıyor alanları mı değil…

Ülkede herkes kendi işini yapsa her şey daha kolay olacak mimarlar da iç mimarların işini yapıyor alanları mı değil…
Mimarlık konusunu tam bilmiyorum ancak estetik cerrahi ayrı bir uzmanlık alanıdır.
Mimar da iç mimar da tabii ki en iyi kendi alanında fayda sağlar.

Ya nasıl kıyıyorsunuz kendinize yaaa
Ben asla cesaret edemem. Şükür ki benim burnum kötü değil. Olsa da cesaret edemezdim…

Ben burnumdan ameliyat oldum, kbb daktır dedi ki estetik de yapalım mı. Dedim nE??
para tuzağını yer mi avrupa çocuğu?? Yer. Ama ben yemedim tşkler

burnunda sorun var deyip sorunsuz burunları bile kesip biçiyorlar, arkadaşımın ne burnu ne kıkırdağı kalmış. Tikkatli olalım

Sadece estetik değil, sağlık konularında Antep’e çok kişi geliyor dışarıdan. Ağırlıklı olarak Irak’tan. Bu adamı tanımıyorum, ismini de burada duyuyorum. Hiç ilgim olmadığından olsa gerek…

@Lefty "burun estetiği" hiç kimsenin alanı değil aslında.

Yani bugün yapılan şekli ile "rinoplasti" tıbbın bir konusu değil.

Çünkü tıp "estetik" ile ilgilenmez. "rekonstrüksiyon" ile ilgilenir.

20240407_105037.jpg

Yani işin tıpla doğrudan alakası yok.

Burun estetiğini kim yapsın derseniz ya da sen kime ameliyat olurdun derseniz ben kulak burun boğazciya ameliyat olurum. Çünkü burun anatomisine daha hakimler ve daha yetenekliler. Plastik cerrahların ilgilenmesi gerek konu sayısı çok daha fazla olduğu için biraz konuya uzaklar.

Ha tabi insanların bunun için kendini geliştirmesi gerekir. Klasik düz olarak KBB uzmanlığı alan adam rino bilmez. Klasik düz plastik cerrah olarak uzman olan adam da rino beceremez. "ben bu işi yapacam para kazanacam" diyenler bu alanda kendini geliştiriyor.

Sadece estetik değil, sağlık konularında Antep’e çok kişi geliyor dışarıdan. Ağırlıklı olarak Irak’tan. Bu adamı tanımıyorum, ismini de burada duyuyorum. Hiç ilgim olmadığından olsa gerek…
Bu adam bossan hastanesinde ve ovuyolar da. Cokta tatlis bi adam gercekten. Bi ara calistim ben bossan da. Cidden yurtdisindan cok geliyolar ozellikle irandan. Bide iranli bi doktor da var ayni hastaneden, cok kisi getiriyor yurtdisindan

Bu adam bossan hastanesinde ve ovuyolar da. Cokta tatlis bi adam gercekten. Bi ara calistim ben bossan da. Cidden yurtdisindan cok geliyolar ozellikle irandan. Bide iranli bi doktor da var ayni hastaneden, cok kisi getiriyor yurtdisindan
Onaylıyor isen yarın geliyorum burnumu Bi şey ettireyim Sjsjsjs

@Lefty "burun estetiği" hiç kimsenin alanı değil aslında.

Yani bugün yapılan şekli ile "rinoplasti" tıbbın bir konusu değil.

Çünkü tıp "estetik" ile ilgilenmez. "rekonstrüksiyon" ile ilgilenir.

Ekli dosyayı görüntüle 95430

Yani işin tıpla doğrudan alakası yok.

Burun estetiğini kim yapsın derseniz ya da sen kime ameliyat olurdun derseniz ben kulak burun boğazciya ameliyat olurum. Çünkü burun anatomisine daha hakimler ve daha yetenekliler. Plastik cerrahların ilgilenmesi gerek konu sayısı çok daha fazla olduğu için biraz konuya uzaklar.

Ha tabi insanların bunun için kendini geliştirmesi gerekir. Klasik düz olarak KBB uzmanlığı alan adam rino bilmez. Klasik düz plastik cerrah olarak uzman olan adam da rino beceremez. "ben bu işi yapacam para kazanacam" diyenler bu alanda kendini geliştiriyor.
Plastik cerrahlar her iki alanda da uzmanlaştığı için estetik görünüm ameliytalarında bir adım öndeler diye biliyorum ancak senin dediğin gibi doktorun kendini geliştirmesi ile alakalı bir durum demek ki.

Ameliyatların asıl amacı elbette sosyal yaşamı olumsuz etkileyen sorunları ortadan kaldırmak ancak ne yazık ki plastik cerrahi ameliyatları, güzellik sektörüne dahil edildi.

bu konuyu açan var, bir de 13 tane mesaj atan var...

demek ki...

bumlarım hepsi, kürt burnu...

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri