Gazapizm’den Türkiye’de Bir İlk! Senfoni & Rap Konseri!

Konu sahibi son olarak 1286 gün önce görüldü

gazapizm-senfoni.jpg

Gazapizm, 6 Ağustos Cumartesi akşamı BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında Gazazipm Senfoni İstanbul 2022 projesiyle Maximum Uniq Açıkhava’da sahne alacak.​

Gazapizm’in, Orhan Şallıel yönetimindeki 80 kişilik senfoni orkestrası ve koro ile gerçekleştireceği Senfoni İstanbul 2022 projesi ilk kez seyirci karşısında olacak. Proje, Türkiye’de yapılmış ilk senfoni & rap konseri olma özelliği de taşıyor.

Gazapizm hayranları, hep bir ağızdan söyleyeceği şarkılar ve muhteşem bir senfoni&rap performansını canlı ve ilk kez dinlemek için geri sayıma şimdiden başladı.
Son olarak “Dünya Bu” isimli şarkıyla dinleyicilerinin karşısına çıkan Gazapizm, senfoni & rap performansıyla Maximum Uniq Açıkhava’da yazın ilklerinden birine imza atmış olacak.​

Senfoni ve rap birlikte nasıl olacak acaba?
Rap pek dinlemesem de ilgimi çekti.

kökeni jazz müzik olan bir kültürün senfoni orkestrasıyla icra edilmesi çok da şaşılacak bir durum değildir. bu kültüre karşı olan önyargılarınizi kirmanizi öneririm

kökeni jazz müzik olan bir kültürün senfoni orkestrasıyla icra edilmesi çok da şaşılacak bir durum değildir. bu kültüre karşı olan önyargılarınizi kirmanizi öneririm

Ön yargılı değilim ancak Eminem, Sagopa, Ceza dışında rap ile pek aram olmadığı için ortaya nasıl bir şey çıkacağını merak ettim.

Ön yargılı değilim ancak Eminem, Sagopa, Ceza dışında rap ile pek aram olmadığı için ortaya nasıl bir şey çıkacağını merak ettim.
sizi kast ederek söylememistim ancak genel geçer yanılgıları dile getirmek için böyle bir tabir kullandim.
hip hop kültüründen bı'haber olup bu kültürün ve müziğin deli saçması olduğunu düşünenler var ancak bu müzik türü içinde çok fazla yaşanmışlık barındıran bir tür. en azından rock ve pop müzikten daha evrensel acılar bakımından.

senfoniye takılmayın, hip hop bir çok müzik türüyle paralel ilerleyebilecek ve icra edilebilecek bir tür.

eskisi kadar ilgili olsaydım sizi hip hop müziğe alistirirdim

bu saatten sonra kapansa da olur şarkım, duvarda sözlerim bak gazapizm sokaktir.

Geri