Gazapizm'den Gülse Birsel'e yanıt

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İnsanların başka birilerini hedef alarak ön plana çıkma çabası anlamsızdır ve eleştiri yapılacaksa genel olarak ifade edilmelidir.

Süreklilik arz eden mağdur edebiyatı benim de ilgimi çekmiyor. Gülse Birsel kendi mizah diliyle bunu söylemiş, komik değil ama kadının tarzı bu, hep böyleydi. Sadece çok bilindik bir parçadan bir cümle seçince hedef belirlemiş gibi oldu, sonuçta Gazapizm de boş durmadı:d Neys kendi aralarında halletsinler, ben tatildeyim

Süreklilik arz eden mağdur edebiyatı benim de ilgimi çekmiyor. Gülse Birsel kendi mizah diliyle bunu söylemiş, komik değil ama kadının tarzı bu, hep böyleydi. Sadece çok bilindik bir parçadan bir cümle seçince hedef belirlemiş gibi oldu, sonuçta Gazapizm de boş durmadı:d Neys kendi aralarında halletsinler, ben tatildeyim
Olmaz noluur bir el at beş dakikanı ayır küsleri barıştır bayram bayram sjsj

Rapçi Gazapizm: "Kalır burjuva düşlerin yalanlardan arda.

Bu cevap ne ya acdbsgwgwgqfqft

Gülse espri yapmış. Çok da komik. Gül geç. Ama yooo. İlla gereksiz laf edecek. Ula sen Gülseye sıg diyecek derinlikte misin

Gülse espri yapmış. Çok da komik. Gül geç. Ama yooo. İlla gereksiz laf edecek. Ula sen Gülseye sıg diyecek derinlikte misin
Hocam bence Gülse berbat bir mizah anlayışına sahip kalemi de çok zayıf. Ama o kadar iyi komedyenler / oyuncular ile çalıştı ki sürekli. O ucuz komediler bile tuttu, iş yaptı.

Siz cidden başarılı buluyorsanız, size dışımdan saygı duyacağım ama içimden “ok boomer” diyeceğim :d

Hocam bence Gülse berbat bir mizah anlayışına sahip kalemi de çok zayıf. Ama o kadar iyi komedyenler / oyuncular ile çalıştı ki sürekli. O ucuz komediler bile tuttu, iş yaptı.

Siz cidden başarılı buluyorsanız, size dışımdan saygı duyacağım ama içimden “ok boomer” diyeceğim :d
Ya arkadaş bana ne gulseden birselden. Kadın yapabildiği kadar mizah yapmış. Ben güldüm sen gülmezsin. Rapçi de "hehe" deyip geçmeli bence bu işe. Yani gulsenin mizahı mizah değil de bu kara kuru oğlanların yaptığı şey müzik mi. Elbette boğaz kuruması faranjitten değil onu anlayamıyor mu bu kadın.
Allahümmağfirli zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni mineş şeytani euzü billahis semiıl alimi mineş şeytanir racim!

İnsanların başka birilerini hedef alarak ön plana çıkma çabası anlamsızdır ve eleştiri yapılacaksa genel olarak ifade edilmelidir.
Eleştiriyi genel olarak yapsa kimsenin tepkisini çekmeyecekti ya da sadece arabesk rapçiler cevap verecekti ancak şu an konu başka bir yöne evrildi.

20'li yaşların asiliğinde çekici geliyordu bu rap draması fakat şu an hiç çekilmiyor ya.

"Kalır burjuva düşlerin yalanlardan arda."

images

Gazapizm adana 01 de oynamis adam. Rapciler ara ara boyle gundeme gelmek icin popculara vs sallar bu normal bir sey.
Contra - aynur aydinla
Rota - aleyna tilki
Ezhel - ulku ocaklari ve alperenler ile ki sonradan gazapizm de dahil olmustu. kurdistan aciklamasindan sonra o mevzu uzun gerci simdi.
"Bu hayatin heycani meycani yok zipliyo herkes kanguru sanki" Diye sarki sozu mu olur cukur dizisinin adami seni.

Geri