Gazapizm

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
youtube musicte 2025te en çok dinlediğim sanatçı ve şarkı gazapizm bir anne sohbeti

en çok dinlediğim albüm arasında 3. sırada yerini almış , hiza albümü ile

Adamın zamanında yazdığı şarkılar hala beni benden alıyor favorim bu şarkıdır.
Ve inanın hangi psikoloji ile bu şarkıları yazdığını bilmiyorum.

Cesmede cebinde kokain ile yakalandiktan sonra sorguda tedarikcilerin ismi sorulmasina karsin bu parcayi yazmis.
Ayrica teror sempatizanidir.
Adana 01 dizisindede oynamistir.
@inciR
Yine siz bilirsiniz tabi.

Cesmede cebinde kokain ile yakalandiktan sonra sorguda tedarikcilerin ismi sorulmasina karsin bu parcayi yazmis.
Ayrica teror sempatizanidir.
Adana 01 dizisindede oynamistir.
@inciR
Yine siz bilirsiniz tabi.
Pkk sevicisi olduğunu bilmiyordum Allah pkk sevicilerinin belasını versin kendi ülkemde kimseyi dinleyemiyorum

Pkk sevicisi olduğunu bilmiyordum Allah pkk sevicilerinin belasını versin kendi ülkemde kimseyi dinleyemiyorum
Ya dinlemek istiyorsan dinle tabi. Mesela ahmet kaya sarkilari hala dinleniyor. Ayrica guzelde.. Siirleri onun gibi besteleyen muzisyen neredeyse yok. Gerci yusuf hayaloglu ve ilk albumu "aglama bebegim" unlu sairlerin siirleri ile yapilmis muthis bir albumdur. Ahmet kayayi ahmet kaya yapan en buyuk etken bu siirleri bestelemesidir.
Gazapizm rapide oyle ahim sahim bir rap lirikalitesi tasimiyor. Gettoya hitap ettigi icin cok tutuldu.
Ben yalnizca onurun soyledigine istinaden belirttim hangi kafa ile yazdigini...

Ya dinlemek istiyorsan dinle tabi. Mesela ahmet kaya sarkilari hala dinleniyor. Ayrica guzelde.. Siirleri onun gibi besteleyen muzisyen neredeyse yok. Gerci yusuf hayaloglu ve ilk albumu "aglama bebegim" unlu sairlerin siirleri ile yapilmis muthis bir albumdur. Ahmet kayayi ahmet kaya yapan en buyuk etken bu siirleri bestelemesidir.
Gazapizm rapide oyle ahim sahim bir rap lirikalitesi tasimiyor. Gettoya hitap ettigi icin cok tutuldu.
Ben yalnizca onurun soyledigine istinaden belirttim hangi kafa ile yazdigini...
Ahmet'i de dinlemiyorum çok uzun zamandır apo itine söylediği bir cümlesi vardı onu öğrenince dinlemeyi bıraktım teşekkürler bilmiyordum boşuna bu terör sevicilerine para kazandirmayayim

Geri