Gay'ler devleti kuruldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Avustralya açıklarındaki sahipsiz bir mercan adasına gay ve lezbiyenler bağımsız devlet kurdu
3460888.jpg

Avustralya açıklarındaki sahipsiz bir mercan adasına çıkarma yapan gay ve lezbiyenler buraya bağımsız devlet kurdu. Adaya iki şezlong koyan homoseksüeller Avustralya'dan bağımsızlığını ilan ettiler. Ülkenin adı, "Gay ve Lezbiyen Krallığı"... Resmi bayrağı eşcinsellerin sembol olarak kullandığı gökkuşağı renkleri, milli marşı ise Gloria Gaynor'un, "Neysem Oyum" adlı şarkısı...

Para birimi olarak da euro kullanılıyor... Yaklaşık üç kilometre kare olan adaya kuruluş anıtı yerleştiren gayler, pul bile bastırdı. Ülkede krallığını ilan eden Avustralyalı Dale Parker Anderson, İngiltere'nin öldürülen gay kralı İkinci Edward'ın uzak torunu olduğunu iddia ediyor.

Gay ya da lezbiyen olarak doğan herkes otomatikman ülkenin vatandaşlığı için başvurabiliyor. Tarıma elverişli olmayan ve sürekli içme suyu bulunmayan adanın geçim kaynağını turizm, balıkçılık ve pul satışı oluşturuyor.

ÜLKE BİLGİLERİ

Uluslararası kodu: GLK

Yüzölçümü: 3 km2

Komşuları: Yok

Sahil şeridi uzunluğu: 3095 km

En yüksek alanı: 6 m.

Yönetim biçimi: Anayasal monarşi

Ordu: Dünya üzerindeki gay aktivistlerden oluşuyor.

boşta ada var mı hala ya bu çağda, ben de kendi ülkemi kurmak istiyorum.
Himayemde yaşamak isteyen kadınların mesajlarını bekliyorum.

Bir yerde bir şey okumuştum. Homofobiklerin eşcinselleri sevmeme nedeni eşcinselliğe kolay eğilim gösterebilmeleri ve bundan çekinmeleriymiş. Çok da mantıksız gelmiyor. Özellikle de erkekler içinmiş bu. Aklımda kaldı.

Allah büyük bu sapik sapkinlarin cezası burda olmasa da ahirette verecektir

Mavi emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: 0
''Gay ya da lezbiyen olarak doğan herkes..''

Bu cumle ve dusunce okadar yanlis ki, sebebini anlatmaya ne dilim ne parmagim variyor :hıı:

Bir yerde bir şey okumuştum. Homofobiklerin eşcinselleri sevmeme nedeni eşcinselliğe kolay eğilim gösterebilmeleri ve bundan çekinmeleriymiş. Çok da mantıksız gelmiyor. Özellikle de erkekler içinmiş bu. Aklımda kaldı.

psikolojide de yeri var bunun zaten, "karşıt tepki geliştirme" şeklinde açıklıyorlar. haber müthiş bu arada, homofobikler K U D U R U N N N N N N:D

Adaya iki şezlong koyan homoseksüeller Avustralya'dan bağımsızlığını ilan ettiler

sizleri düşünüp ülke bile kurmuşlar
gidin iki şezlongta sizi koyun

Canis Major kanka lezbiyen muhabbetine hastayım ben zaten. Gayler de istediğini yapabilir ama kapalı kapılar arkasında herkesin hoşuna gitmiyor valla açıkçası bence de mide bulandırıcı ama tercih meselesi. O yüzden senin bu adaya gitmeni yadırgamam burada zaten bi cacık yiyebildiğin yok git orada hayatının erkeği ile mutluu mesut yaşa.

Vurdurmayana vatandaşlık filan yok!
Yazıyor mu girişte?​

Kürtlerin hala devleti yok bu nasıl yıvşıklık

Ordusuna bak hizaye gel.
Hazir ol asker!

Geri