Gay..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Eşcinselleri tanımlamak için kullanılan bir sözdür..Erkeğin yine kendi cinsinden hoşlanması ve ilişkiye girmesidir..

Ben anlayışlıyımdır vs ama bu laleleri aklım almıyor. Kızlı erkekli çarpık ilişkileri kabullenebilecek hoşgörüden yoksunum.

Gözümün önünden geçiriyorum yok yahu yok bunlar nasıl yediriyor şu işi kendine

Malesef ki bazı insanlarımızın hakaret olarak kullandığı bir kelimedir..

Herkesin seçimine saygılı olmak lazım di mi ^^

Ne demiş ünlü bir düşünür , herkesin hayatına kimse karışamaz..

En azından ne istediklerini biliyorlardır..

Herkesin kisisel tercihi tamamda bi keresinde adanaya gitmistim arabadaydik teyzem bu salaklar napiyor ya deyince donup baktim iki tane adam opusuyordu midem bulandi
Hak yol varken b.k yol niye?

Kınamayın bak sonra başınıza gelir.

dünyadaki milyonlarca seçimlerden bi tanesi , nedir ki insanları rencide etmek sözde "delikanlıların" bu durumun kendilerine yakışmayacağını düşündükleri seçim.
insanları rencide etmekten keyif alanlara da kızmayın. onlar yaşayan ölüler, duygusal gerizekalılardır.

Erkeklerle arası aşırının aşırı iyi ve yakındır. :asd:

Seçim değil cinsel kimliktir. Kimsenin dışlamaya hakkı yoktur.

Escinsellere karsi acayip bir onyargim vardi. Hayatimda ilk tanistigim gay is arkadasimdi. Erkek arkadasinin fotosunu bilgisayarin ekraninin yanina koyup arada bir ona sevimli sozcukler soylerdi. O zamanlar cok garipserdim :D Ikinci gay ise eski isyerinde tanidigim yakisikli italyan Filippe. Dunyam basima yikilmisti ilgi alanini ogrendigimde. Sonraki tanidigim butun gaylerin en buyuk ortak ozelligi kadinlarla olan muhabbetlerinin son derece iyi olmasi. Kadinlar gaylere daha cok guveniyor onlarla daha iyi vakit gecirebiliyor.

Kadın kadar estetiği bol bir varlığı nasıl dışlarlar güldülerinden anlamış değilim.

Geri