Gavs

Konu sahibi son olarak 75 gün önce görüldü
Gavs eşittir şirk.Allah katında hatrı en yüksek kişi mi?? Allah'tan ayet mi gelmiş? Ya da Allah'ın bu yönde beyanı mı varmış? Veli,sen benim dostumsun mu demiş?
Insanlar putları yenilen ya da sadece tapılan heykelcikler olduğunu sanıyor.Oysa put denen şey işte buydu.Işte Allah'ın lanetlediği bunlardı.Ama anlayana.
Allah,insana kullanmayacağı şeyleri vermezdi.Oysa insan,aklını kullanmamakta ısrarcı.

Tasavvuf Hindistan’ın dini ritüelleridir ordan islamaa geçmiş aklımıza Mevlana gelir mesnevi kitabını okusanız anlarsınız

Allah sana hidayet versin alaturka ama çok boş adamsın

Allah,insana kullanmayacağı şeyleri vermezdi.Oysa insan,aklını kullanmamakta ısrarcı.
Bu cümlene kesin katılıyorum. Örneğin ülkemizde milyonlarca insan var aklını kullanmamakta ısrarcı. İnadına gidip akıllarını tarikatlara teslim ediyorlar.

aynı zamanda gaviscon adlı mide ilacının kısaltılmış ismidir.

Yaşayan put kısaca.. Tapınanlarına da mürİT denir genelde..

Bu cümlene kesin katılıyorum. Örneğin ülkemizde milyonlarca insan var aklını kullanmamakta ısrarcı. İnadına gidip akıllarını tarikatlara teslim ediyorlar.
Tarikat bir yol üzerinde Giden insan topluluğu olarak özetlenebilir. Bugün ister kabul edin ister kabul etmeyin en tehlikeli tarikat Atatürkçüyüm diyen tarikat. Bakıldığında Ismi kullanılan Ya da rehber olarak baz alınan kişi Insanlık veya toplum için iyi şeyler düşünen arzu eden ve bunu Gerçekleştiren Ve kayıt altına alan bir kişidir Ancak Tıpkı Bahsettiğiniz Birtakım malum zevat gibi Gidilen yol tamamen saptırılmış Kendine Atf edilerek Birtakım çirkeflik Emarelerinin Sergilenmesi olmuştur Konuyu bir de böyle ele alsak Ne dersiniz?

@melnur ne düşünüyorsun bu konuda

Senin soruların cevspsız kalacak taaki sen de sana sorulan sorulara cevap verene kadar. İşin kolayını secmişsin maşallah, hstta bu konuda tek değilsin iki kişi daha var senin gibi cevap vermemek için kırk takla atıyorsunuz.

Tarikat bir yol üzerinde Giden insan topluluğu olarak özetlenebilir. Bugün ister kabul edin ister kabul etmeyin en tehlikeli tarikat Atatürkçüyüm diyen tarikat. Bakıldığında Ismi kullanılan Ya da rehber olarak baz alınan kişi Insanlık veya toplum için iyi şeyler düşünen arzu eden ve bunu Gerçekleştiren Ve kayıt altına alan bir kişidir Ancak Tıpkı Bahsettiğiniz Birtakım malum zevat gibi Gidilen yol tamamen saptırılmış Kendine Atf edilerek Birtakım çirkeflik Emarelerinin Sergilenmesi olmuştur Konuyu bir de böyle ele alsak Ne dersiniz?
Kusura bakmayın konuyu o söylediğiniz şekilde ele alamam. Tarikatlar ile ne yaptığı ortada olan bir lideri aynı tutamayız.
Tarikatlar ve liderleri dini kullanan ve insanların inancını kötüye kullananlar.
Atatürk iyi dersin, kötü dersin, fazla abartılıyor dersin,.... ama bu ülke için ne yaptığı ortada, kurtuluş mücadelesinin önderi ve mücadeleyi başlatan bir komutan.

Kusura bakmayın konuyu o söylediğiniz şekilde ele alamam. Tarikatlar ile ne yaptığı ortada olan bir lideri aynı tutamayız.
Tarikatlar ve liderleri dini kullanan ve insanların inancını kötüye kullananlar.
Atatürk iyi dersin, kötü dersin, fazla abartılıyor dersin,.... ama bu ülke için ne yaptığı ortada, kurtuluş mücadelesinin önderi ve mücadeleyi başlatan bir komutan.
Benimle Atatürk'ün kişiliği ve yüksek karakter hakkında Yarışabilecek kadar bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum Ben bir Atatürk hayranıyım Konuyu Anlamadın sana bahsettiğim bugün Atatürkçüyüm diyerek Sahneye çıkan Liderler dahil Birçok aklıevvel in bu Mantık ile hareket etmesinden bahsediyorum

Atatürk işin maskesi Kişiliksiz olmak Işin temeli olmuş Ya hala bugün Atatürk'ün adını söyleyerek prim yapma derdinde olanlara itibar Etmeniz acı veren bir gerçek Hani düşünce özgürlüğü insan Onur hak ve adaleti vardı Bugün Atatürk'üm diyerek gezen zevat haricinde düşünen herkes vatan haini öyle mi yemişim sizin Atatürk'çü olmanızı

Gavsa iman edenler putperesttir. Bunu tartışmam bile kimseyle.. Ebucehil ve mekelli müşrikler neyse bunlarda o..

Biz müslümanlar Gavslara değil Allah’a taparız. Yalnız ona ibadet eder, yalnız ondan yardım isteriz.

Benimle Atatürk'ün kişiliği ve yüksek karakter hakkında Yarışabilecek kadar bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum Ben bir Atatürk hayranıyım Konuyu Anlamadın sana bahsettiğim bugün Atatürkçüyüm diyerek Sahneye çıkan Liderler dahil Birçok aklıevvel in bu Mantık ile hareket etmesinden bahsediyorum
Ben kimseyle bir yarış içerisinde değilim. Yarış sevdalısıysan kesin birilerini bulursun git onlara söyle ne kadar bilgili olduğunu.

Geri