ala'turka
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu cümlene kesin katılıyorum. Örneğin ülkemizde milyonlarca insan var aklını kullanmamakta ısrarcı. İnadına gidip akıllarını tarikatlara teslim ediyorlar.Allah,insana kullanmayacağı şeyleri vermezdi.Oysa insan,aklını kullanmamakta ısrarcı.
Tarikat bir yol üzerinde Giden insan topluluğu olarak özetlenebilir. Bugün ister kabul edin ister kabul etmeyin en tehlikeli tarikat Atatürkçüyüm diyen tarikat. Bakıldığında Ismi kullanılan Ya da rehber olarak baz alınan kişi Insanlık veya toplum için iyi şeyler düşünen arzu eden ve bunu Gerçekleştiren Ve kayıt altına alan bir kişidir Ancak Tıpkı Bahsettiğiniz Birtakım malum zevat gibi Gidilen yol tamamen saptırılmış Kendine Atf edilerek Birtakım çirkeflik Emarelerinin Sergilenmesi olmuştur Konuyu bir de böyle ele alsak Ne dersiniz?Bu cümlene kesin katılıyorum. Örneğin ülkemizde milyonlarca insan var aklını kullanmamakta ısrarcı. İnadına gidip akıllarını tarikatlara teslim ediyorlar.
Kusura bakmayın konuyu o söylediğiniz şekilde ele alamam. Tarikatlar ile ne yaptığı ortada olan bir lideri aynı tutamayız.Tarikat bir yol üzerinde Giden insan topluluğu olarak özetlenebilir. Bugün ister kabul edin ister kabul etmeyin en tehlikeli tarikat Atatürkçüyüm diyen tarikat. Bakıldığında Ismi kullanılan Ya da rehber olarak baz alınan kişi Insanlık veya toplum için iyi şeyler düşünen arzu eden ve bunu Gerçekleştiren Ve kayıt altına alan bir kişidir Ancak Tıpkı Bahsettiğiniz Birtakım malum zevat gibi Gidilen yol tamamen saptırılmış Kendine Atf edilerek Birtakım çirkeflik Emarelerinin Sergilenmesi olmuştur Konuyu bir de böyle ele alsak Ne dersiniz?
Benimle Atatürk'ün kişiliği ve yüksek karakter hakkında Yarışabilecek kadar bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum Ben bir Atatürk hayranıyım Konuyu Anlamadın sana bahsettiğim bugün Atatürkçüyüm diyerek Sahneye çıkan Liderler dahil Birçok aklıevvel in bu Mantık ile hareket etmesinden bahsediyorumKusura bakmayın konuyu o söylediğiniz şekilde ele alamam. Tarikatlar ile ne yaptığı ortada olan bir lideri aynı tutamayız.
Tarikatlar ve liderleri dini kullanan ve insanların inancını kötüye kullananlar.
Atatürk iyi dersin, kötü dersin, fazla abartılıyor dersin,.... ama bu ülke için ne yaptığı ortada, kurtuluş mücadelesinin önderi ve mücadeleyi başlatan bir komutan.
Ben kimseyle bir yarış içerisinde değilim. Yarış sevdalısıysan kesin birilerini bulursun git onlara söyle ne kadar bilgili olduğunu.Benimle Atatürk'ün kişiliği ve yüksek karakter hakkında Yarışabilecek kadar bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum Ben bir Atatürk hayranıyım Konuyu Anlamadın sana bahsettiğim bugün Atatürkçüyüm diyerek Sahneye çıkan Liderler dahil Birçok aklıevvel in bu Mantık ile hareket etmesinden bahsediyorum