Kül
Gümüş Üye
senide aramızda görmekten şeref duyarız kardeş :hi:katıl bize gasp et dünyayı :kiki:
o şeref bana ait:hi:. tamam sizinleyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senide aramızda görmekten şeref duyarız kardeş :hi:katıl bize gasp et dünyayı :kiki:
o şeref bana ait:hi:. tamam sizinleyim![]()
Aramıza hoş geldin o zaman
o şeref bana ait:hi:. tamam sizinleyim![]()
Aramıza hoş geldin o zamanGrup sayfasına tıklayarak grubada katılman gerekiyor yalnız
![]()
Aynen meleğim mantıklı :zuha:@RoLex liderim linki durmadan atsak mi ne yapsak![]()
patron tavukları pişirip mi getiricen ne etçen :kiki:
Motorcu çeten varsa gelsin onlarda işlerimizi daha güzel büyütürüzTamam katıldım , aslında benim motorcu çetem vardı bide :p
şu an zılgıt çekiyorum :zuha:çalsın sazlar oynasın gaspçılar lülülüüüü:heyoo::heyoo:
hoş buldum reis.tamam hallediyorum=)
Aramıza hoş geldin o zamanGrup sayfasına tıklayarak grubada katılman gerekiyor yalnız
![]()
hoş buldum dj'im :cici:Sükût hoşgeldin grubumuza cancağzım
@felsefe arkadaşımızı üstün başarılarından dolay kutluyoruz arkadaşlar.. :alkis:
Vermiş olduğumuz görevi üstün performansıyla ve kısa sürede yerine getirmiştir.. :yasa:
şu an zılgıt çekiyorum :zuha:
hoş buldum reis.tamam hallediyorum=)
hoş buldum dj'im :cici:
Bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük insanlar tek başlarına bir yerlere gelememişlerdir hep arkalarında yarımcıları ve destekçileri vardırBiz bir çığ gbi büyüyoruzÇarli tek olsa bu kadar olmazdı da melekleri olunca da böyle :dyg: daha dagıtcaz ortalığı :p
Biz bir çığ gbi büyüyoruzÇarli tek olsa bu kadar olmazdı da melekleri olunca da böyle :dyg: daha dagıtcaz ortalığı :p
siz başımızın tacısınız melekler :hi:
[YOUTUBE]yHcJ7zw7LI8[/YOUTUBE]