@GaspÇetesi

• Kullanıcı e X a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3327 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ev_sahibini_karsisinda_goren_hirsiz_ekmek_almaya_geldim_h90504.jpg

18yas.gif
siddet.gif

Öncelikle bütün ForumBahane ailesine merhaba.
Yeni bir çete olduğumuz için adam sayımız az. Bu sebepten dolayı eleman alımlarımız başlamıştır. Fakat bildiğiniz gibi herkes bu işin adamı değil o yüzden herkes yapamaz. Bizimde belirli kriterlerimiz var;

1. ForumBahane üyeliğiniz olmalı
  2. Bu yolda gerçekten kendinize ve çete arkadaşınıza güvenmek
  3. Kesinlikle korkusuz olunmalıdır
  4. Cesaretiniz üst saffada olmalı
  5. Başınız belaya girdiğinde çete arkadaşlarınızı ele vermeyeceksiniz
  6. Çete arkadaşlarınıza ihanet etmeyeceksiniz
  7. Bu işte kazandığınız parayı çete liderine teslim edeceksiniz
Kriterlerimiz bunlardır. Eğer bu kriterlere uyduğunuzu düşünüyorsanız hiç durmayın http://www.forumbahane.net/groups/%40gaspcetesi.html buraya tıklayın ve çetemize katılın.
Bu saatten sonra insanların korkulu rüyası olmaya geldik. Herkes bizden korkacak ve çekinecek..

Çete Lideri: @RoLex
Lider Yardımcıları: @ReSTFuL ve @Mueddeb

Not: Bu sayfa ve grup tamamiyle geyik amaçlı açılmıştır kesinlikle yanlış anlaşılmasın. İçerikleri tamamiyle saygı, sevgi çerçevesi altında olacaktır...

Bu grup böyle iyi oldu Çarli'nin Melekleri gibi :kiki:

:D ben neden yardımcıyım ya lider olaydım iyiydi :D Hayırlı olsun bakalım :p

Tamam patron :D saygılar
Tamam sıkıntı yok, olacak yavaş yavaş :zuha:

Evet arkadaşlar şimdi grubumuz için planlarınız, projeleriniz neler ? Neler yapabiliriz, neler yaparsak grup daha iyi olur düşüncelerinizi ve önerilerinizi paylaşın :cici:

beni grubunuza alabilirsiniz mesela:D

Seni de benim sağ kolum yapıcam zati o konuda sıkıntı yok :D

şimdi öhö öhö öhö (:
değerli çete üyelerim izleyeceğimiz yol bir olmalı ki geniş kitlelere hitap edebilelim (:
grup içerisinde ayrım olmamalı patrona saygı göstermeliyiz :D
iki lider olursa biri yıkıma gider :kiki:
hem RoLex bu durumda Çarli olacak :kiki:
Mueddeb biz melekleri:srl:
bu durumda da kârlı sayılırz:D

:D Deliler

kimi vuruyoruz topuğundan ilk olarak

Seni de benim sağ kolum yapıcam zati o konuda sıkıntı yok :D

şimdi öhö öhö öhö (:
değerli çete üyelerim izleyeceğimiz yol bir olmalı ki geniş kitlelere hitap edebilelim (:
grup içerisinde ayrım olmamalı patrona saygı göstermeliyiz :D
iki lider olursa biri yıkıma gider :kiki:
hem @RoLex bu durumda Çarli olacak :kiki:
@Mueddeb biz melekleri:srl:
bu durumda da kârlı sayılırz:D
Bravo kutluyorum seni çok güzel konuşmuşsun :D Hahaaa :D
Aynen öyle izleyeceğimiz yol bir olmalı ve biririmizden habersiz kesinlikle bir şey yapmamalıyız. Aksi taktirde çetenin bir anlamı kalmaz. Bireysel hareket etmek yok yani meleklerim benim :D
Ayrıca Mueddeb daha gruba katılmamışsın çabuk gruba katıl :D

nasıl katılıyo ki ben aslında yogum bakamadım katın benide nolur nolur :( :( :p

hemen vurma işina kalkışmamalıyız :D öncelikli olarak kim daha zengin kim daha yükselişte bunu öğrenip sonra düşmanlarını yanımıza alarak saldırışa geçmeliyiz :kiki:
Hım tamam hemen bir analiz raporu hazırlamalıyız o zaman :zuha:

saygı değer iş ortaklarım ben çıkıyorum akşama grüşürüz inş birazcık anneciğimle alışverişe gideym :D belki ordada iş çıkar :p

Ya evet kriterler de tam benmısım bunda :D:zuha:

saygı değer iş ortaklarım ben çıkıyorum akşama grüşürüz inş birazcık anneciğimle alışverişe gideym :D belki ordada iş çıkar :p
Kurduğumuz çeteye bak arkadaş biri annesiyle alışverişe gider biri gruba girmeyi bilmez :zuha::haha: Hey allahım yandık biz yandık :D :D
Akşam saatlerinde çete mensupları burada olsun toplantı yapacağız :icon_yillarcaezildi

Kurduğumuz çeteye bak arkadaş biri annesiyle alışverişe gider biri gruba girmeyi bilmez :zuha::haha: Hey allahım yandık biz yandık :D :D
Akşam saatlerinde çete mensupları burada olsun toplantı yapacağız :icon_yillarcaezildi

:kiki: ayda bir İstanbul'a gelmişim çok mu görüyon :icon_yillarcaezildi:hih: dilinden sözcükleri çalarım haberin olmaz ortak :D pazara kadar idare edeceksiniz mecburr :)) ne çektiniz be :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri