R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Tabikide olamazdım :haha:
:kiki: işsizlik başa bela Allah bizi hehehe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabikide olamazdım :haha:
Düşündüklerini buraya yazda bizde önerilerde bulunalım meleğimmm :zuha:
Hımmm simdi bende onu düşünüyorum iddialı güzl birsey olmalı ama nasıl (:
Böyle görmez etiketleseydin keşke :zuha:richard ramirez bak bu tam senlik![]()
Böyle görmez etiketleseydin keşke :zuha:
Şaka yaptım canımmmm seni denedim bakalım ne cevap verecek diye :zuha:Sen görcekn zaten![]()
Şaka yaptım canımmmm seni denedim bakalım ne cevap verecek diye :zuha:
Ramirez bilinen ilk suçunu 28 Haziran 1984 tarihinde işlemiş, soyduğu evde bulunan 79 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunup öldürmüştür. 17 Mart 1985`te bilinen ikinci cinayetini işledi. Kurbanın oda arkadaşı kaçmayı başardı ve polise Ramirez`in eşkalini verdi. Aynı gün 30 yaşındaki bir kadını daha silahla vurarak öldürdü. Bir günde iki vahşi cinayet işlenmesi halkı paniğe ve korkuya sürükledi. 3 gün sonra 20 Mart`ta, bir kızı evinden kaçırdı ve tecavüz etti. 27 Mart`ta 64 yaşında bir kadın olan Vincent Zazarra ve 44 yaşındaki kocası Maxine`yi öldürdü. İddiaya göre kadının gözlerini oymaya çalışmıştı. Cesetler oğul Peter tarafından bulundu.richard ramirez bak bu tam senlik![]()
Eee meleğim her şeye bi bahane uydurmasak nasıl çete liderliği yapayim değilmi :zuha::zuha:
Herseye bir bahane Çarli ne olacak :kiki:
Eee meleğim her şeye bi bahane uydurmasak nasıl çete liderliği yapayim değilmi :zuha::zuha:
Ortak teldeym tam bakamiyorum bana söyledigi suclunun sicilinide alabilir miyim lütfen![]()
william heirens buda ReSTFuL![]()
Canım kötü cıkarsa k.bakma ya ben ismi icin aldım![]()
Ayıp ediyorsun ortak tabiki
Ortak teldeym tam bakamiyorum bana söyledigi suclunun sicilinide alabilir miyim lütfen![]()