gartic günlükleri

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Ooo,eglenilmis.
Sknti yok.Yokmusuz gibi davranin.

Son düzenleme:
Üyeler kendi arasında eğlenme hakkına sahiptir ancak konu ile alakası / rızası olmayan herhangi bir kişiyi dahil etme hakkı bulunmamaktadır. Lütfen bu konuya özen gösteriniz.

Gruba dahil olmayan kişileri forumda paylaşıp alay konusunu yapamazsınız, tekrarı halinde uzaklaştırma uygulanacaktir. Lütfen kendi aranızda eğlenebilirsiniz.

Üyeler kendi arasında eğlenme hakkına sahiptir ancak konu ile alakası / rızası olmayan herhangi bir kişiyi dahil etme hakkı bulunmamaktadır. Lütfen bu konuya özen gösteriniz.

Gruba dahil olmayan kişileri forumda paylaşıp alay konusunu yapamazsınız, tekrarı halinde uzaklaştırma uygulanacaktir. Lütfen kendi aranızda eğlenebilirsiniz.
konu ile alakası olmayan, rızası olmayan kimler? forum dışında ne yapacağımızı da size soracak halimiz yok herhalde.

Merhaba Yosun da, Atavrat hariç kimsenin adı zaten geçmiyor?? Eminim o da rahatsız olsaydı takır takır suratımıza söylerdi.
Kısaca desenize ben ve kamkilerim rahatsız oldu diye?
Bir de uzaklaştırılacakmış… S***e dediğin kankan özel hayatların anasını skti ama gıkın çıkmadı? 1 haftalık hakkı olan banı 2 güne düşürdünüz?
kimseye sövüp saymıyoruz hiç merak etmeyin.
Neyse. Bb
bu nasıl bir usluptur ya ? o grupta olmayan kimseyi kendi aranızda eğlenip foruma lanse edemezsiniz. bunu daha önce yaşadık sorunlar cıktı işte tekrar mı sorun çıksın istiyorsunuz siz benimle dalgamı geciyorsunuz aklımızla mı eğleniyorsunuz anlamadım ki

Sonra bana niye ayık gezmiyon diyolar. Herkes kafayı yemiş valla.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri