Garip özellikleriniz

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
İnsanız hepimizin türlü türlü özellikleri var. Bizi diğerlerinden ayıran yahut bizi biz yapan şeyler var. Bir de tuhaf tuhaf alışlanlıklarımız, garip huylarımız vardır. Ne bileyim merdiven basamaklarını saymak gibi ya da her şeyin düzgün olmasını isteyen simetri takıntıları gibi şeyler. Sizin böyle bir huyunuz var mı ?

Mesela ben içimden bir sayı sayıyorsam onu mutlaka ona ,yüze ,bine tamamlarım :utan: Düz olması lazım çünkü ;d

Kaldırımda yürümem gerektiği zaman genelde arabaların karşımdan geldiği yönde yürümeye çalışırım, arabaların arkamdan gelmesi sanki yoldan çıkacaklarmış ve fark etmekte geç kalacağım hissi uyandırıyor. Bahsettiğim şekilde iki kazaya denk gelmiş olmamın etkisi büyük tabii...

Girdiğim her WC de yerdeki ve duvardaki fayanslarıı tek tek sayar, çarpar, böler ve sağlamasını yaparım.

İnsanlarla tokalaşmak zorunda kalırsam ve elim onun eline dokunduğu zaman elindeki o kirliliği hissedersem o an içim değişik oluyor

Birini öpmek için yanaştiğimda kötü kokuyorsa da aynı şey oluyor

Garip denemez aslında çünkü son yıllarda asansör kazalarında artış var. Yeni gittiğim bina ne kadar lüks olursa olsun asansöre tek başıma binmem ve ziyarete gittiğim kişinin aşağıya gelip beni alması gerekir.

Garip denemez aslında çünkü son yıllarda asansör kazalarında artış var. Yeni gittiğim bina ne kadar lüks olursa olsun asansöre tek başıma binmem ve ziyarete gittiğim kişinin aşağıya gelip beni alması gerekir.
Bunu senden beklemezdim ….:d

Asansör fobim vardı yıllar öncesinde ve neyse ki aştım ancak bilmediğim binalarda halen yanımda biri olmazsa binmek istemiyorum.:)
Şaka bir yana bende asansörden korkuyorum geçen sene masur kalmıştım o gün bu gündür kullanmıyorum çok gerekmedikçe

Şaka bir yana bende asansörden korkuyorum geçen sene masur kalmıştım o gün bu gündür kullanmıyorum çok gerekmedikçe
Yüksek binaların bazılarında şeffaf asansör kullanıyorlar, o da beni çok ürkütüyor. Mecbur kalıp bindiğimde etrafa hiç bakmamaya çalışıyorum.

Sakızdan tiksinirim sakız çiğneyen birinin yanında asla durmam sakızın olduğu ortamda sofraya oturmam yemem içmem
Ayyy yazarken bile midem kalktı :(

Birinin oturduğu sandalyeye veya koltuğa hemen oturamıyorum önce bi elimde silmem gerekiyor kötü enerjisi gelecek gibi hissediyorum iğrenç
Veee toplu taşımalarda çok oluyor genellikle birinin nefesini hissettiğimde imdat diye bağırıp her yerimi domestosla silmek istiyorum çünkü iğrenç

insanların bana nasıl davrandığını hissediyorsam aynı şekilde karşılık veriyorum
babalarının çiftliği gibi takılmaya alışanlar, sürekli ilgi-övgü bekleyenler, pohpohlanmaya alışmış olanlar bu davranışı garipsiyolar
ama bu hiç garip değil

Geri