Heavenly
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Az önce izlediğim bir film eski yaşanmışlıkları tekrar hatırlattı.
Filmin adı Kara Şahin Düştü ve filmin sonunda çavuşun ölen arkadaşının yanında konuşması etkiledi beni gece gece.Aslında daha önceleri çok kez izlemiştim bu filmi ama askerliği yaptıktan sonra izlediğimde aslında daha önceleri izlediğimde pekte bir şey anlamadığımı gösterdi bana,önceleri sadece izlemişim işte.Zaman dolsun vakit geçsin gibisinden.
Beni en çok etkileyen replikte şu oldu;
Hey Wood ile başlayan ve sonu evet hepsi bu ile biten o cümle.
Hepsi bir yana o merminin yanından geçip giderken çıkardığı o sesi,kulağının çınlamasını anlatsam anlayabilecekler miydi?İşin gülünç yanı şu ki sizin sesinizin titreyerek anlattığınız bir olayı insanlar sanki bir hikayeymiş gibi hiç yaşanmamış gibi dinliyor.Ama anlatırken gözlerime hiç baktıkları oluyor mu,sanmıyorum.Çünkü;bakmış olsalar gözümdeki o ifadeyi ses tonumdaki o titremeyi anlarlardı herhalde.
Silah mermi ölüm yaşam çatışma pusu,yaşamayanlar bunları sadece filmlerden ibaret sanıyor.Umarım hiç yaşamazlar ve onların gözünde bunlar hep hikaye olarak kalır.
Gece gece,içimi dökmek istedim yazdım çizdim karaladım işte öylesine yaşananlar,yaşanmışlıklar..
Sanki hiç yaşanmamış bir hikaye gibi..
6.Özel Asayiş(Terörle ve Kaçakçılıkla Mücadele)Timi
Jandarma Çavuş Tuncay Göksel
İstanbul
Van-Hakkari Sınır Birliği..
Jandarma Çavuş Tuncay Göksel
İstanbul
Van-Hakkari Sınır Birliği..