Gamze Özçelik nereli ? gamze özçelik kaç yaşında ?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
Gamze Özçelik 26 Ağustos 1982, İstanbul doğumlu

Gamze Özçelik (d. 26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model.

Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Şu an Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sunmaktadır. 19 Haziran 2008 tarihinde Uğur Pektaş ile Büyükada'da evlendi. Çift, Aralık 2011'de boşandı.

Bence Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri. Tesettürlü hali de öyle ;

Eski hali bkz

Yeni hali bkz

Kendini cok guzel cekip aldi bu iflah olmaz yasantidan.

Allah bana da nasip eder insallah.
Allah tamamini erdirsin.

En meşhur videosu şirket bilgisayarına virüs bulaştırmıştı. İlk virüsle boğuşmam oldu. Geçici bir çözüm buldum, sorun ortadan kalkmadı. Sekreter hanım izinden dödüğünde bağlantıda sorun olduğunu fark etti. Ama o zamana kadar en kötüsünü atlatmıştık. Sözleşmeli bilgisayar uzmanımız anca bir ay sonra gelebildi.

Şimdikiler bilmez nokia telefonlarda az mı izlendi videoları..

Ayıp ama ya. Kadin tecavüze uğradı o olayda farkinda misiniz? Hala yüzüne vuruluyor. Geçmiş gitmis, pişman olmuş ve tövbe etmiş olabilir. Yaptigi güzel şeyler ile degil de geçmişi ile anacak insanlar hep olacak anlasilan.

bazı kötülükler sevgiyle başlar

Guclu bir kadin, baskasi olsa intihar bile edebilirdi, tecavuzlu bir videoyu zevkle izleyen bir toplumun icinde yasamak ve bunun mucadelesini vermek bir kadin icin agir bir yuk.

Maalesef...

Üzülerek söylemem gerekiyor ki...

Gamze Özçelik = 6600

Maalesef...​

Ne o?
Numeroloji mi?
Şoh gomihsiz.

Yok. Boşver ya. Gereksiz bir özdeşleşme.​

Geri