ÜSözlük Gamer

Konu sahibi son olarak 3347 gün önce görüldü
Gamer Adamın dibi.
Şakacı,espriden anlayan inci'ci bi ' arkadaşımız.
Üzeni üzerim.​

Bugün o kadar imza ettim ona hiç birini begenmedi ya öldürdü beni :D Yok ünlem neden koydun ünlemlii yazıydı ondan :D Dünde peri she tutturdu ne çok soru sordu she ya :D Ama espirileri kendisi gerçekten komik tuttum seni adamım :p

Pro, ilk konusunu benim icin acan, iyi kalpli bir pis :p:D
Kelime oyunlari oynamak cok zevkli kendisiyle, umarim aramiz hep iyi olurda ucan tepiklerime maruz kalmaz :p:D:D

sohbetimiz olmadi ama esprili oldugu belli yorumlari herdaim gülümsetiyor Pro fesyonel izmir cocuguna benzior :D bununa aciklamasini istiosan PM at anacim :D

Pro çok sinir biri ayrıca uyuzun teki ve dersleri konusunda da pek çalışkan sayılmaz.
Sürekli baskalarını suclar kendisine toz kondurmaz.
Sözünde duran ! biridir.
Sabrımı sınayan biri.
Ama iyi biri ya :D

Kendisiyle ilgili süphelerim var.Beni taniyormudur nedir :/

Pek tanımasamda eglenceli ve karşısındakini güldürebilen bir yapısı var,avatar konusuna gelince kimbilir daha kaç defa deişir o avatar :D

bu kadarcık :p

Pro çok sevdiğim kişiliklerden. Tanıdığım süre içinde tek bir yanlısı, hatası olmadı. Mephisto'nun dediği gibi adamın dibi üyelerden :) yalnız şu avatarına kız koymaktan vazgeç .d Ayrıca kendisi beni kırmayıp Fenerbahçe'li oldu müteşekkirim bu konuda kendisine .p :kiki:

odun.p
bana whatsapp ta

laaaaannn diye yazdı şimdilerde yeni sevgilisiyle hava atıyor hıh:p

Sıcakkanlı, sağlam yorumlu üyelerden. İyide bir PC yada PS oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Sözlüğüne Nazım Hikmet'in şu dörtlüğünü bırakıp kaçıyorum.

Bu devirde herkes hep ben der
Kimi gönülden kalender
Yaşam dediğin böyle işte
Altını şer incisi ker.

Sevgiler saygılar.

6 - 7 senedir tanıdığım biridir beyfendi :p
Sohbetimin kopmadığı, kopcağının da düşünmediğim biridir Uğur :o
İşini iyi yapan, eğlenceli, sakin ve sohbetini sevdiğim insan, iyi ki geldin :tatlı:

Kaç gündür tagdaki Mid or Feed yazısını gördükçe ya mid ya fid diyorum. Bunun bahsi nerde geçti lan diye kafa yorarken lol muhabbetinde duyduğumu anımsadım. Bu da böyle bir anımdır.
Bunu yazacaktım sadece tanımıyorum daha sonralarda şaapmaya gelirim.

Ben onun çocukluğunu bilirim.: p
Şaka bir yana..
Forumarin çok popüler olduğu ve ismi lazım olmayan bir forumda tanismistik kendisi ile.
O dönem patron nickli arkadaşin aracılığı ile foruma üye olmuş yine şimdi olduğu gibi (o zamanlar daha çok sempatik) sempatik haller kibarliklar vs derken forumdakilere kısa sürede kendini sevdirmis biriydi ben de her zaman ki gibi huysuzlugun zirvesinde iken çok nazimi çekmiş biri o ♡
Sürekli sohbet ettiğimiz sabahlar ve en sonunda 4 tane erkek buluşması içinde tek kız olarak kendim jvjgjfjd taksimde bi yerlerde 1-2 saatlik kısa bi bulusmada tanismistik. Portakal suyu ismarlamisti bana ♡

Bi daha hic gorusemedik ama bir şekilde sosyal medya aracılığı ile hayatımın bi yerinde hep var oldu. Kimler geldi kimler geçti ama o hep durur opuyorum iyi ki var. Çok mutlu olsun en çok hak edenlerden olduğunu düşünüyorum.

Samimi ve eğlenceli birisi . Oyunları seviyor , genelde keyifli birine de benziyor. Kendisine gıcık olduğumu düşünmüştü ilk zamanlar lakin öyle bir şey olmadığına kanaat getirdi artık sanırım=) Neşesi eksik olmasın dilerim:)

niki ile yaptıkları uyuşmayan adam. tek gamerlığı kılaş of kılans falan galiba olm gta5e gelin dedik yüz kere.

Cillob gibi cocuk bekar kızlar eqlesin geymır biraderimi.

[YOUTUBE]YlUKcNNmywk[/YOUTUBE]

Bu tam senlik. Her ne kadar nick ve karakter konusunda çözümlemeye gidemesemde.

Gelsin methiyeler;
İlk olarak şunu söylemeliyim ki uyussun oluum sen :D tam böyle sevilesi yanlarını yakaladım gibi olyorum tırt. Bi çevren var ve onlar tarafından hunharca seviliyorsun. Şakaların cacık. Sende farkettiğim şey iyi görünme çaban yok. Bu güzel. Hakkında pek bilgim yok. Sorularla da o boşluğu kapatırız umarım. Ama ilginç gelebilir görsel hafızanın iyi olduğunu sezinliyorum.

Biri için iyi biri demek zor. Ve senin için anahtar kelimem "kota". Belki bi gün yine ziyaret ederim buraları. O gün daha farklı şeyler yazarım. Kim bilir. Hale hazırda bitiş cümlem yok. Şart da değil.

Bu da geçmiş olsun şarkısı :bye:

[YOUTUBE]1G4isv_Fylg[/YOUTUBE]

Öhö öhöö :h Gamer

Konun 2013 yılında açılmış. Ben şok :nee:
Şimdi buraya sevgi sözcüklerini ateşlemeyi yapmayacağım.
Biliyorum sevmiyorsun. Ajsjsks
Yıllar yıllar yıllar.
Şu an düşündüm de neler yaşamışız lan biz.
O değilde 7 yılı devirmişiz lanet olası şey :d

Neyse bende ki yerini biliyorsun.

Emojilerimizi bırakıp gidiyorum. :h :q

Geri