Game Of Thrones

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
bu yokken prison break vardı :honk:

hala maykıl :honk:

jon snow sen de bizim bi favorimizsin :dyg:

Son bölümüyle (the broken man) rahatlatan, hayaller kurduran, akıl çelen dizi ..

Genel olarak iç karartan şiddete meyilli, cinsellikle beslenen bir diziyken böyle bir bölüm tolkien i hatırlattı.

7 bölüm oldu hala bir hareket yok, herşeyi son 3 bölüme bıraktılar..

Bu sezon 5. bölüm hoşuma gitti daha 3 bölüm daha var ama durgun ilerliyor.

İlk gördüğümde dedim 10 bölüm izlesem ne olur izlemesem ne olur..Sonrasında sardı bayağ, kitaplarını bile bitirdim. Muhteşem bir kurgu muhteşem bir yapım..

7. bölüm çok tırttı.
Winterfell de geçen zamanların tadını vermiyor artık. Khaleesi'den bi ekşın bekliyorum artık ne yapacaksa yapsın tahammül kalmadı.

DiZi güzel gidiyor ama bazı bölümler kabak tadı veriyor artık doğru düzgün bir savaş göremedik yapmayın çocuklar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çare khaleesi.
Bu diziyi izleyince başka bir dizi izlemek günah gibi geliyor.
Herşeyiyle mükemmel bir dizidir..

bıraktığımda ejderhalar küçüktü

şimdi kocaman olmuşlardır

Sosyal medya bu diziyle kafayı bozmuş burası da öyle. :hö:

Battle Of The Bastards der başka da bir şey demem *-*

game-of-thrones-rakamlarla-battle-of-the-bastards_131107164565414676.jpg

Son iki bölümde açıldı, çok iyiydi..

Film kültürüm ne kadar ileriyse, dizi kültürümde o kadar geri.
Bu zamana kadar tek bir yabancı dizinin tek bir bölümünü dahi izlememiştim. Ağustos ayının başında bu dizeye başladım ve 1,5 ayda 7 sezonu da izleyerek noktaladım. Ve birkaç yabancı dizi daha izleme girişiminde bulunsam da, başarılı olamadım. Keşke dizi izlemeye böylesine harika bir dizi ile başlamasaydım. Tek kelime ile bu diziyi anlatmak mümkün değil ama 'Mükemmel'di.

Game of thrones alanında en iyi yapılmış dizidir diye düşünenlerdenim. Savaş sahneler, ikili ilişkiler, dönemin ailenleri arasındaki ilişkiler ve cinsel hayatı olduğu gibi aktarabilmişler. Şahsen hiç izlememiş olsaydım sanırım bir solukta tüm sezonları izlemeden başka bir dizi izlemezdim. :)

Izlemedigim icin tepkilere maruz kaldigim dizi gerçi Dexter'ı izlememis olmam kadar tepki almiyorum ama olsun.

iki sezon arasinda cok bosluk var yeni sezon geldiginde eskisini unutuyom ozetini izlemek zorunda kaliyom

Geri