Game Of Thrones

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
1 sene bekledik yine 10 bölüm su gibi geçti gitti ki sezon finali oha dedirtti işimiz yok 1 sene daha bekleyeceğiz şimdi :@

şimdiden klasikler arasına alınabilicek bir dizi
severek izliyoruz

245a8bd2e1355868ec07fefd75209ccd9c9222dd8e429144fa89b175b1f9a2e6.jpg

adam zevk alıyor yemnederim

Bir ben mi izlemedim? Dün gece uğur arkadaşım küfür yazdı kendi kendine söylendi durdu bu filmde herkes mi ölür diye.d merak ettim ama sonunu söylediler artık izlenmez:/

dizi izlememe fikrimi değiştiren dizi

Biriktiriyodum ben, hepsini birden izleyecektim. Jon Snow ölmüş. Nasıl ölür nasıl hala Ned Stark'ın yasını tutarken hemde. :(

pis herifler ben daha 5. sezon 5. bölümdeyim yavaş yavaş izliyordum tadını ala ala niye spoiler verdiniz püüü girmez olaydım konuya :T:

kış geliyor geliyor dediler kış gelmedi dizide karakterde kalmadı.

Acaba izlemeye başlasam mı diye düşünüyorum.
Herkes bayılmış madem :T:

Starkların başına gelen Menderes ailesinin başına gelmedi bu nedir dostum ya..
Arya nın başına iş geleceği belliydi, bi bölüm önce adam senin aklından geçeni okuyor bir sonra ki bölüm adama yalan söylüyorsun bir bölüm sonra cinayet işliyorsun vahşice .. İyi sıyırdın paçayı yine.

Warg olan sakat oğlan (Bran Stark) tüm sezon ortada yoktu, bence ablasını (Sansa yı) kaleden kaçırırken Reek in aklına giren bu oğlanmıydı diye düşündürdü..

Jon Snow u duvarda tutarak uzun bir süre sıkışık bir öyküye hapsettiler bizi..
Tamamen aynı şekilde Ejderhaların Annesini de o dandik şehirde tutarak öyküyü daralttılar..

İkisinden de aynı bölüm çıktık .. Ohh ferahladı biraz öykü ..
Şimdi biraz önümüze bakalım ..

Jon Snow Melisandre tarafından hayata döndürülecek. Azor ahai için tüm ibareler Jon Snow'u işaret ediyor.

Kehanet "Azor Ahai duman ve tuzun ortasında yeniden doğacak" diyor. Başka biri yani "Daenerys Targaryen" olması biraz saçma olacak.

spoiler gel diye ilk sayfalara bakmadım. İlk iki sezonu soluksuz,yemeden içmeden seyrettim içine çekti resmen. İlk başlarda aman ya ne izleyeceğim herkes izliyor ne olabilir ki demiştim herkesin ağzında bi got diyordum ama tükürdüğümü yaladım

Geri