Game Of Thrones Son Sezon

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Merhaba arkadaslar ;

Bildiginiz uzere Game of Thrones basladi ve son sezonu bu sene..

Baslik altinda Sezon Finali Tahminlerinizi ve Dizinin Gidishati hakkinda yazabiliriz..

Gece 04:00 saatlerine kadar heyecan ile bekledik maalesef Türk dizisi edasıyla ilk bölümü izledik, beklentilerin altında kaldığını düşünüyorum. Üstelik çok çok kısa sürdü hani, ikinci bölümden sonra ritim bulacaktır zaten. Spoiler vermemek için çok fazla detaya girmiyorum, henüz izleme fırsatı bulamayıp da izleyecek kişiler vardır belki de.

• Beğen
Tepkiler: X
Bende ilk bolumle alakali birseyler yazmak istiyorum. Oncelikle ozlemisiz ya, zaten karsilikli selamlasilan :) ve olay orgusunu duzene sokacak bir girizgah bolumu oldu diyebilirim. Klasik MEME leride gordugumuze gore resmen sezonu actik diyebilirim.

Suanki ilerleme Night King’in maglup edilip kalan orduyla Kings Landing’e yurume gibi gozuksede ben tam aksini dusunuyorum. Jon ve Danny buyuk bir hezimete ugrayip ellerindeki son kalan insanlarla beraber Kralin sehrine siginmayada calisabilir, sadece tahmin bekleyip gorecegiz. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya izlemeyenler var arkadaşım. Yapmayın bunu.

ben de henüz izlemedim. araya 2 seneyi sokuyorlar insanda heves falan kalmıyor. :T:

İlk bölüm beklenildiği gibi geçti.ilk 3 bölümden bişey beklemiyorum zaten. Son 3 bölüm savaş olacak. Son bölümünde yarısıda mutlu mesut yaşadılar olacak.
Gece Kralı,Jon ve Kraliçe ölecek diye biliyorum. Adlarına şarkılar söylenip,şaraplar içilecek (: Ve 1. Elizabeth tahta geçer artık:D

Ben bunu bi sezonda biraktim hangisi hatirlamiyorum. Ondan sonra her yerden spoiler ala ala baya seyoldum ya. Jon Snow olmeden once birakmistim. Olm konusmasaniza her yerde izleyen var izlemeyen var diyerekten nefret ettirdiniz diziden,.

İlk bölüm beklenildiği gibi geçti.ilk 3 bölümden bişey beklemiyorum zaten. Son 3 bölüm savaş olacak. Son bölümünde yarısıda mutlu mesut yaşadılar olacak.
Gece Kralı,Jon ve Kraliçe ölecek diye biliyorum. Adlarına şarkılar söylenip,şaraplar içilecek (: Ve 1. Elizabeth tahta geçer artık:D

Umarım dalga geciyorsundur. :-_-: Sonunu okuyup söylemediğini dusunmek istiyorum su an. :teh:

Yahu izlemeyende gelip basligi okumasin abi ben bunu eksidede anlamiyorum, bos konusmaktan baska birsey degil bence. Ne yapalim game of thrones konusunda halaymi cekelim? Ulke gundemimi konusalim, nedir yani? :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben dizi ilk başladığında izlemeye başlamıştım sonra 4. sezonda biraktim :D dizi bitsin de en baştan kesintisiz izleyeyim.

Geri