Galaxy S6

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
M9 daha doğru bir tercih olacaktır o para gözden çıkmışsa.

Hiç alakası yok edge 1 numara verdiğim paraya hiç yanmıyorum tabi kırmazsam :(

Şarj pedi ile beraber süper bir makine

EroL yan taraflarinin oval olusu kullanisli mi ? Bana sanki kullanissiz gibi geldi.

Beğenmedim ben , beğensemde almazdım bir telefona o kadar para verilir mi yaa ?

görüntüye aldanmayın derim ben.
bkz: parayla rezil olmak.p

Ne farki var s4 den

Samsung Tamamiyle Ölü Yatırım Olur Almamanızı Tavsiye Ederim...

İyi Forumlar...

~Saygılar

2000 kusur tl,bataryası değiştirilmez,hafıza kartı takamazsın,suya dayanıklı değil(bkz s5),maksimum 6 ay sonra yarı fiyatına alma risk'i,ram'lerin'de arızalı olduğu anlaşılmış böyle uzar gider son sözüm samsung almam,aldırmam,alana'da mani olurum.

Waterlelie[/USER] al al pişman olmıcaksın edge veya normal farketmez bi kere çok iyi şarjı gidiyor ve çok çabuk doluyor sırf bunun için bile alınabilir

kullanımına gelince edge sağda duruyor bi sıkıntısı yok kullanımda oraya kısayol ulasacagım kişileri ekledim değişik bi kolaylık işte diğer yandan saat cevapsız arama gelen mesaj falan gosteriyor bi sıkıntısı yok

EroL aldim pisman oldum o kenarlardaki oval kesim oldugu icin ekranin catlama durumu daha yuksel. Cok sacma bi sekilde dusurdum masa kenarina geldi ve ekran bildigin buz oldu. S3 bin kere dusurdugum halde bise olmamisti.

S3 hala piyasadayken gidip de yeni modellere o kadar para vermem,sadece görüntü değişiyor diğer yönleri neredeyse aynı samsung bazında konuşursak son çıkan modellerin hepsinin atası Galaxy S3 ondan sonra çıkanların neredeyse sadece görüntüleri değişti.

Ace 4 kullanıyorum telefon iki kez kaldırıma düştü hemen kenarı ezildi. Nokıa kullanırken telefon savaşa girmiş gibi olsa da hiç bir şey olmazdı. Telefonlar akıllı oldu ama kendini bile koruyamaz bir hale geldiler.

artık kasmadan ve şarj sıkıntısı olmadan şeker patlatıp kedi besleyebileceksiniz.

Geri