Galaxy S3 Ekran Sorunu

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Merhaba değerli arkadaşlar yaklaşık 4 yıl önce bir S3 almıştım, iki yıl kadar önce yaklaşık yarım metreden yere düştü, telefon açılıyor ışık falan yanıyor şarj da oluyor ancak ekranda görüntü yok.
Şu an kullandığım başka bir telefon arızalandığı için S3'ü yaptırmak istiyorum ekran fiyatı için 250 lira civarında diyorlar. Yeni telefona para vermektense mevcut olanı yaptırmak istiyorum sizlerin de görüşünü almak istiyorum.

Bende de öyle iç ekranı kırık bir s4 mini var. O kırılınca yeni aldım. Sonra onu çaldırınca yenisini aldım sonda WC'ye düşürdüm başka telefon aldım. Yaptırsam çokta verim alacağımı düşünmedim.

İnternette daha ucuza yapanlar var İstanbul firmaları ama güvenmiyorum.

bence yenisini al 250 tl az degil bende aynı boyle düşünmüstüm cok onceleri e 250 vardı yaptırıyım kullanıyım dedim yaptırdım bataryayı yeniledim 1 ay kullanmadım gene bozuldu verdigim para cope gitti Elektronik seyleri bir kere yaptırdın mı düzen tutmuyor özelikle telefon tablet'ler al yenisini kurtul ille iphone alman sart degil piyasada güzel akıllı telefonlar var uygun fiyata yolcu

Aynı tel ve problemden müzdarip olmuş biri olarak eski bir cihaza tamir için o kadar para verilmez/verme derim. Telefonun kendisi bile 250 tl etmiyor.

Geri