Galaxy S3 Arama ve İnternet Sorunu - Telefonum Arama Yapmıyor Ne Yapabilirim

• Kullanıcı Gazel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Telefonumla ilgili bir sorunum var arkadaslar arama yapamıyorum,dısarıdan gelen aramalarda da kendi kendine cevapsız olarak kalıyor bir kere calınca. Mesajlasabiliyorum fakat ne arama yaapabiliyorum ne de dısarıdan aramalar geliyor ayrıca interneti de cekmiyor anlayan birileri varsa yardımcı olursanız cok sevinirim..​

Not: Telefonum Galaxy S3

ahaha birde samsung'u övüyorlar en iyi telefon diyorlar buyurun görün

Arama ayarlarını kontrol et canım, yönlendirme yapmış olabilirsin :/

Karanlık Katre-i Matem ı'ıh ayarları normal anlamadım mesaj falan da gelmiyor suan acaba Avea'da mı sorun var:s İnterneti de cekmiyor sinir etti.

Müşteri hizmetlerini arayıp ulaşıp sormayı denedin mi peki ?

Karanlık ah bir yeri arayabilsem nereleri arayacağım da aranmıyor ki kapanıyor kendi kendine:/

Telefonunda önemli bir şey yok ise fabrika ayarlarını geri yüklemeyi denesen bir de ondan sonra bak bakalım değişen bir şey var mı ?

Silmeye kıyamadıgım cok fazla sey var ama son care o sanırım. Sağ ol Karanlık

format atmanız virüs programı yükletmenız ıyı olacaktır apk mania adlı bır sıtede reklam amaçlı deıl ordan bulabılırsınız eset tavsıye ederım

virüs programı aramayı devre dışı bırakıor olabılır fonskıonlar tam calısmıor olabılır denemenız ıyı olacaktır kardesım lakın mutlaka pcden bısey yüklemeye calıstıgınız an tfa vırus gırme ıhtımalı % 100

Geri