Galaxy S2 Sahiplerinin Bilmesi Gerekenler

Konu sahibi son olarak 3775 gün önce görüldü
Bu başarının arkasındaki en önemli kırılma noktalarından bir tanesi olan Samsung Galaxy S2, piyasaya sürülmesinin üzerinden 2 yıldan daha fazla bir zaman geçmesine rağmen hem dünyada hem de Türkiye'de popülerliğini koruyor. Özellikle fiyat-kalite oranı bakımından birçok başka cihaza göre karşılaştırmalı üstünlüğü bulunan Galaxy S2, 2012 itibarıyla Nokia'yı geçerek dünyanın en büyük cep telefonu markası haline gelen Samsung'un en çok satan modellerinden biri konumunda. Galaxy S2'nin dünya çapındaki satış miktarı şimdiden 30 milyon sınırını aşmış durumda.

Galaxy S2 her ne kadar donanım anlamında yeni nesil telefonların gerisine düşse de yazılım anlamında firma Samsung ve Android Atlası içerisinde yer alan yazılımcıların müthiş desteği ile güncelliğinden hiç bir şey kaybetmiyor.

Bu noktada Google'ın esnek işletim sistemi Android tabanı üzerinde çalışan Galaxy S2 cihazlarının sahiplerinin en son gelişmelere ayak uydurmaları için cihazları üzerinde gerekli operasyonel işlemleri yapabilmesi önem kazanıyor.

Başta Android'in en son sürümü olan Android Jelly Bean'in Galaxy S2'ye özel güncelleme paketi olmak üzere,Galaxy S2 cihazların rootlanması ve içlerine dünyanın en sevilen arayüz ROM'larından olan CyanogenMOD'un manuel kurulumu gibi teknik işlemleri her seviyede kullanıcın anlayabileceği şekilde, fotoğraflarla adım adım anlatan kurulum klavuzlarına ulaşmak ve S2 hakkında bilmeniz gereken her şey için bu kaynaktan faydalanabilirsiniz.

Geri